compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 21-1 t/m 27-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Tara Elders

Tara Elders

Tara Elders: films

 

Biografie van Tara Elders

Vox Populi
Tara Elders in Vox Populi
Tara Elders werd in 1980 in Amsterdam geboren. Ze volgde enige tijd de toneelopleiding De Trap in Amsterdam en begon met kleine rolletjes in o.a. de telefilm 'Vroeger bestaat niet meer' en bij het toneelgezelschap 'Kas & de Wolf'. In 2001 deed ze mee aan de alternatieve talentenjacht 'Ben ik in beeld?' van BNN en een jaar later speelde ze een opmerkelijke rol in de serie 'TV7'.

Theo van Gogh raakte geïnteresseerd in Tara Elders en liet haar de rol van de Haagse Julia spelen die in de serie 'Najib en Julia' een relatie krijgt met een Marokkaanse jongen. Daarop volgden rollen in 06-05 de film (2004) en in de serie 'Medea'(2005).

Ze speelde verder in de speelfilms Phileine Zegt Sorry (2003), Shouf Shouf Habibi! (2004) en 'Feestje' (2004). In 2007 was ze te zien in de Amerikaanse remake van Interview van Steve Buscemi en in 2008 in het regiedebuut van Thijs Römer, Het Wapen van Geldrop.

Trivia over Tara Elders

Tara Elders heeft een relatie met acteur Michiel Huisman. Samen hebben ze een dochter, Hazel Huisman.
Laatste filmnieuws

Tara Elders Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 17-1-1980
Tara Elders werd vooral bekend door haar rollen in het werk van Theo van Gogh. Ze speelde o.a. in "Najib en Julia", Phileine Zegt Sorry en "Shouf Shouf Habibi".

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+