compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
MENU

SEXtet

**1/200
Waardering: 2.5/5

Pitch van SEXtet

Esmarel Gasman (Rozemarijn)

Esmarel Gasman (Rozemarijn)

Raamvertelling over de Nederlander en zijn seksuele relaties. Verschillende personages en hun bedverhalen passeren daarbij de revue.


Delen op facebook
SEXtet
Nederlandse première: 13-9-2007
Nederland, 2007, 96 min,

bijzonderheden

Deel twee van Terstall's trilogie over de vrijheden in de Nederlandse samenleving. Simon was het eerste deel, waarin de dood aan bod kwam. In Sextet behandelt Terstall de rol van seksualiteit. In het derde deel, Vox Populi, wordt de relatie tussen politiek en burgers in de Nederlandse samenleving ontleed.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eddy Terstall regisseerde eerder Hufters & Hofdames (1997), Rent-A-Friend (2000), Simon (2004), Flirt (2005) en leverde een bijdrage aan Allerzielen (2005).

SEXtet - Bioscopen, Tijden & Tickets

SEXtet in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je SEXtet zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Raamvertelling over de Nederlander en zijn seksuele relaties. Verschillende personages en hun bedverhalen passeren daarbij de revue.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: AllezAllez, Cinema Delicatessen, Nederlands Film Instituut, NFI-Productions, Video Film Express, Warnier Studio Amsterdam

Cast & Regisseur