compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel

Voor alle leeftijden

Pitch van Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel filmstill

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel filmstill

Delen op facebook
Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel
Nederlandse première: 19-6-2024
België, Nederland, 2024, 62 min,

In Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel komt Dikkie Dik toot de ontdekking dat zijn knuffel Beer verdwenen is. Hij is radeloos, maar hij krijgt gelukkig hulp van zijn beste vriend Poes Muis. Hun huis blijkt veel geheimen te verhullen.

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel trailer en bijzonderheden

De stem van de verteller in de film is van schrijver/producent Burny Bos, die overleed Bos in december 2023, de voice-over-opnames voor de film waren toen al afgerond.

Genspireerd op de populaire boeken van Jet Boeke, met liedjes gecomponeerd door Mike Boddé en Johan Hoogeboom.

Trailer van Dikkie Dik en de Verdwenen KnuffelBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffelhttps://i1.ytimg.com/vi/QOLvpEcPe2w/hqdefault.jpg2024-05-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Erik Verkerk en Joost van den Bosch regisseerden eerder samen De Tand des Tijds (2019) en Urbanus: De Vuilnisheld (2019).

Filmproducent Burny Bos is bekend van films als Rocco & Sjuul (2023) en Chez Nous (2013), maar is vooral bekend van enkele succesvolle kinderfilms zoals Minoes (2001), Abeltje (1998) en Het Zakmes (1992).

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Productiemaatschappij: BosBros

Cast & Regisseur