compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Vet Hard!

Vet Hard!

Volle Gas (Vlaams)

actie, komedie

Pitch van Vet Hard!
Johnny de Mol als Peter, Jack Wouterse als Benny en Cas Jansen als Martin
Johnny de Mol als Peter, Jack Wouterse als Benny en Cas Jansen als Martin
Delen op facebook
Vet Hard!
Nederlandse première: 3-2-2005
België, Nederland, 2004, 90 min,
Wanneer Bennie uit de gevangenis komt hoort hij dat zijn zieke pleegvader nog een laatste wens heeft: zijn biologische zoon Koen ontmoeten. Nadat Bennie Koen getraceerd heeft besluiten ze samen zijn leven te redden door op eigenzinnige wijze een geldtransport te overvallen om zo een nieuwe lever voor hun (pleeg)vader te bekostigen. Helaas gaat dit niet helemaal zoals gepland.
bijzonderheden over Vet Hard!
Gebaseerd op de film Old Men in New Cars van de Deense regisseur Lasse Spang Olsen. De hoofdrollen worden gespeeld door Jack Wouterse (Bennie) en Kurt Rogiers (Koen).
Aanloop van Vet Hard!
Tim Oliehoek regisseerde eerder 15.35: Spoor 1 (2003). Speelfilmdebuut voor de actrices Bracha van Doesburgh (die wordt getipt als de nieuwe Julia Roberts of Cameron Diaz, maar dan wel van eigen bodem) en Chazia Mourali.
Jack Wouterse debuteerde in De Onfatsoenlijke vrouw (1991) en speelde o.a. in De Noorderlingen (1992), Lang leve de koningin (1995), Minoes (2001) en The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story (2003).
BioscoopAgenda van Vet Hard!

Vet Hard! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.