compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Bracha van Doesburgh

Bracha van Doesburgh

Bracha van Doesburgh: films, nieuws

 

Biografie van Bracha van Doesburgh

Kitty Courbois en Bracha van Doesburgh in Hartenstraat
Kitty Courbois en Bracha van Doesburgh in Hartenstraat
Bracha van Doesburgh is een Nederlandse actrice. Zij volgde acteerlessen in New York en ging vervolgens naar de toneelschool in Amsterdam.

Bracha verscheen in verschillende tv-reclames en kreeg vervolgens ook rollen aangeboden in theaterstukken en films. Daarnaast speelde zij gastrollen in een aantal tv-series, zoals 'Shouf shouf! De serie', en verscheen zij in de videoclip van het liedje 'Wat wil je doen dan?' van de Partysquad.

Inmiddels is Bracha met name bekend van haar rollen in Het Schnitzelparadijs en Vet Hard! uit 2005 en van haar rol in Moordwijven uit 2007.

Voor deze rollen werkte zij onder andere samen met acteurs als: Tygo Gernandt en Mimoun Oaïssa (Het Schnitzelparadijs); Jack Wouterse, Johnny de Mol, Cas Jansen en Cees Geel (Vet Hard!); Hadewych Minis en Sanne Wallis de Vries (Moordwijven).

Trivia over Bracha van Doesburgh

Bracha heeft gedate met Johnny de Mol en Daan Schuurmans.

Bracha van Doesburgh In het nieuws

Annet Malherbe met Jeroen Krabbé in 'Alleen maar nette mensen' (2012)

Annet Malherbe in All You Need Is Love

Ook Frank Lammers speelt in romkom

4-5-2018 Annet Malherbe en Frank Lammers spelen een rol in de romkom All You Need Is Love. Daarnaast hebben Peter Paul Muller, Trudy Labij en Diederik Ebbinge een rol bemachtigd. De cast van de film van regisseur Will Koopman is daarmee compleet.

© Elmer van der Marel

Doris-film breidt cast uit

27-3-2017 De TV-serie Doris krijgt een eigen speelfilm. Tjitske Reidinga keert terug als het titelpersonage Doris. Nu zijn er ook andere castleden bekend gemaakt.

Sanne Vogel (c) Arjo Frank

Sanne Vogel maakt cast van debuut bekend

6-9-2013 Sanne Vogel begint binnenkort met de opnames van haar regiedebuut Hartenstraat. Vandaag is de cast bekend gemaakt en daar zitten vele bekende namen tussen.

Filmset 'De Groeten van Mike!'

Vast in het ziekenhuis

Op de set van De Groeten van Mike

12-12-2012 De Groeten van Mike! is een nieuwe familiefilm van Maria Peters (Sonny Boy). Hoewel de film ernstige thema's heeft belooft het toch een vrolijke kerstfilm te worden.

Cast Groeten Van Mike bekend

4-4-2012 De cast van de feelgood film De Groeten van Mike is vandaag bekend gemaakt. De hoofdrol wordt gespeeld door Maas Bronkhuyzen. Hem zagen we eerder in Dolfje Weerwolfje. Zijn moeder wordt gespeeld door Bracha van Doesburgh.

Laatste filmnieuws

Bracha van Doesburgh Feiten

acteur
Geboren 3-9-1981
Bracha van Doesburgh is met name bekend van haar rollen in Het Schnitzelparadijs en "Vet Hard" uit 2005 en van haar rol in Moordwijven uit 2007.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

53 films in Tilburg deze week

53 films in Tilburg deze weekDe laatste filmvertoning in Tilburg is vanavond om 22:10 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl