compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Cees Geel

Cees Geel

Cees Geel: films, nieuws

 

Biografie van Cees Geel

Nederlands acteur en talkshow presentator. Hij kreeg nationale bekendheid met zijn hoofdrol in de Oscar-inzending Simon, een Nederlandse film die het opvallend goed deed in de videotheek.

Hij regelmatig op televisie te zien, onder meer in 'Baantjer', 'Goede Tijden Slechte Tijden' en 'Unit 13', en doet hij mee aan de Talpa-series 'Samen' en in 'Het Land van Maas en Geel'

Trivia over Cees Geel

Leeuwin trailer
Won in 2004 Gouden Kalf voor zijn rol in Simon.

Cees Geel In het nieuws

Cast van Schone Handen gepresenteerd

3-7-2014 Eerder dit jaar wisten we te melden dat Jeroen van Koningsbrugge en Thekla Reuten de hoofdrollen gaan spelen in de thriller Schone Handen. Nu is ook de rest van de cast bekend gemaakt. Zo zijn Cees Geel en Angela Schijf in de film te zien zijn.

Voorpremiere De Wet van Drie in beeld

20-6-2011 Gisteren was het vaderdag en speciaal voor die gelegenheid is er feestelijke voorpremiere gehouden van "Mijn vader is een detective: De wet van 3". Onze fotograaf was van de partij!

Box Office Update - week 14 2009

Fast & Furious en Monsters vs. Aliens bovenaan

7-4-2009 Fast & Furious staat op de eerste en Monsters vs. Aliens op de tweede plaats. The Reader verovert de vierde plaats.

Mijn vader is een detective feestelijk in première

Drie jonge talenten spelen hoofdrol in jeugdmysterie

6-4-2009 Dit weekend ging in Pathé Tuschinski de mysterieuze jeugdfilm Mijn vader is een detective in première. In de film van Will Wissink over de weinig succesvolle detective Max, spelen drie jonge talenten de hoofdrol.

The Simpsons breken animatierecord in Nederland

Hoogste opbrengst ooit op eerste dag

17-8-2007 Op de dag van de première leverde The Simpsons Movie meteen 158 duizend euro op. Dat is het hoogste bedrag dat een animatie film ooit tijdens de openingsdag ophaalde, zo maakte 20th Century Fox vrijdag bekend.

Laatste filmnieuws

Cees Geel Feiten

Cees Geel in Boeien!
acteur, stemacteur
Geboren 13-3-1965
Nederlands acteur en talkshow presentator, die doorbrak met de film Simon, een Nederlandse film die het opvallend goed deed in de videotheek.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

84 films in Den Haag deze week

84 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:10 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl