compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Mijn vader is een detective feestelijk in première

Mijn vader is een detective feestelijk in première

Drie jonge talenten spelen hoofdrol in jeugdmysterie

6-4-2009 Dit weekend ging in Pathé Tuschinski de mysterieuze jeugdfilm Mijn vader is een detective in première. In de film van Will Wissink over de weinig succesvolle detective Max, spelen drie jonge talenten de hoofdrol.

Delen op facebook

Gekleed in survival-stijl liepen regisseur, scenarist en de cast van Mijn vader is een detective zondag over de rode loper van Pathé Tuschinski in Amsterdam. Naast bekende namen als Cees Geel, Tygo Gernandt, Ellen ten Damme, Bas Muijs en Peer Mascini waren de ogen vooral gericht op de drie jonge hoofdrolspelers Tjeerd Melchers, Jasmin Pasteuning en Rick Mackenbach.

Zij spelen de drie 13-jarige kinderen Sterre, Sam en Ortwin die de onhandige vader van Sam een handje helpen met zijn detective-werkzaamheden. Samen gaan ze op zoek naar een zeldzame gestolen papegaai en belanden ze op een geheimzinnig forteiland met een duister mysterie.

De film is geregisseerd door Will Wissink, het script is van de hand van Zebi Damen. Ze maakten eerder gezamenlijk het sociaal maatschappelijk betrokken drama Dropouts.

Mijn vader is een detective is vanaf 8 april te zien in de Nederlandse bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.