compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > De Trip van Teetje

De Trip van Teetje

***1/20
Waardering: 3.3/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweld

Pitch

Teetje is een Rotterdamse lefgozer die in 'de' handel zit. Hij wil graag trouwen, maar vriendin Mary eist dat hij dan het criminele circuit verlaat. Dus wil hij nog één grote klapper maken - een kompleet Russisch schip met lading - om daarna voor de rest van zijn leven in de pas te lopen. Teetje raakt echter van de regen in de drup...
Delen op facebook
De Trip van Teetje
Nederland, 1998, 90 min,

bijzonderheden

In het project Route 2000 -later opgevolgd door 'No more Heroes' - kregen vier beginnende regisseurs de kans om een low budget-film te maken. Deze film is de eerste in deze reeks, De Poolse bruid werd later gemaakt.
Paula van der Oest kwam op het idee voor 'De trip van Teetje' toen ze enige krantenberichten las over buitenlandse schepen die in Nederland aan de ketting liggen.

Aanloop

Paula van der Oest (1965) studeerde in 1988 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Sinds die tijd is ze werkzaam als regisseuse en scenariste. De Nieuwe Moeder was haar speelfilmdebuut.

Recensies van De Trip van Teetje

De Trip van Teetje - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Trip van Teetje in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Trip van Teetje zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Over de ondergang van Teetje, een louche zakenman die snel rijk wil worden maar zich steeds verder in de nesten werkt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Motel Films

Cast & Regisseur

Cees Geel

Theo 'Teetje' van Nierhof
Henk Strijbos

Douanebeambte