compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 26 30-6 t/m 6-7
Film van de week!
MENU

Kleine IJstijd

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Kleine IJstijd

Delen op facebook
Kleine IJstijd
Nederlandse première: 19-10-2017
Nederland, 2017, 85 min,

De leden van een oude band gaan op reis om de as van hun oude zanger Kas te verstrooien. De leden zijn ieder hun eigen weg gegaan maar kijken nu uit naar deze reünie. De situatie verandert echter als één van hen zijn nieuwe, veel te jonge vriendin meeneemt.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Kleine IJstijd trailer en bijzonderheden

Deze film is de afsluitende film op het Parool Film Festival.

Trailer van Kleine IJstijdBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kleine IJstijdhttps://i1.ytimg.com/vi/wcOeTiHYl0c/hqdefault.jpg2017-08-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film wordt geregisseerd door Paula van der Oest: bekend van Lucia de B.. Black Butterflies en Tonio.

Kleine IJstijd - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kleine IJstijd in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kleine IJstijd zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De leden van een oude band gaan op reis om de as van hun oude zanger Kas te verstrooien. De leden zijn ieder hun eigen weg gegaan en kijken nu uit naar deze reünie. De situatie verandert echter als één van hen zijn nieuwe, veel te jonge vriendin meeneemt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een groep vrienden, (ex)muzikanten en hun aanhang komt bij elkaar in een oud, -ooit gekraakt- huis op het platteland om de as te verstrooien van hun vriend en held Kas. Ze zijn uitgenodigd door Kas’ hoogzwangere vriendin Sallie, om hun inspirator op gedenkwaardige wijze te memoreren.

Een groep vrienden, vroeger allemaal lid van dezelfde band, komt bij elkaar om de as van zanger en bandleider Kas te verstrooien. Op één van hen na zijn ze allemaal iets anders gaan doen en hebben ze hun wilde haren verloren. Voor niet iedereen is het leven gelopen zoals verwacht, maar de reünie belooft als vanouds gezellig, chaotisch en drank overgoten te worden. Totdat één van de vrienden verschijnt met zijn nieuwe vriendin, de veel te jonge Delphina. Zij blijkt een nogal ontregelende werking op het gezelschap te hebben en de vriendschap wordt hevig op de proef gesteld.

Productiemaatschappij: NL Film

Nieuws over Kleine IJstijd