compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Lucia de B.

Lucia de B.

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

thriller

Pitch van Lucia de B.
Fedja van Huêt (Quirijn Herzberg)
Fedja van Huêt (Quirijn Herzberg)
Delen op facebook
Lucia de B.
Nederlandse première: 3-4-2014
Nederland, 2014, 97 min,
Lucia de Berk is een verpleegster die wordt veroordeeld voor meerdere moorden: ze zou vaak aanwezig zijn geweest bij onverklaarbare sterfgevallen in het ziekenhuis. De jonge parketsecretaris Judith twijfelt echter aan haar onschuld. Haar baas wil hier echter niets van weten.
trailer en bijzonderheden over Lucia de B.
Lucia de Berk werd in 2010 vrijgesproken van van meervoudige moord. Eerder werd ze veroordeeld voor levenslang en TBS. Haar zaak wordt gezien als een van de grootste rechterlijke dwalingen in ons land.
Aanloop van Lucia de B.
Ariane Schluter die hier de hoofdrol speelt, zagen we vaak in films van Alex van Warmerdam. Ook is als actrice verbonden aan het Nationale Toneel.
BioscoopAgenda van Lucia de B.

Lucia de B. in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Lucia de B. zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Lucia de Berk is een verpleegster die wordt veroordeeld voor meerdere moorden. De jonge parketsecretaris Judith twijfelt echter aan haar onschuld. Haar baas wil hier echter niets van weten. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen