compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Boeien!

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweld

Pitch van Boeien!

Sarah Chronis (Maartje) en Edwin Jonker (Orlando)

Sarah Chronis (Maartje) en Edwin Jonker (Orlando)

Delen op facebook
Boeien!
Nederlandse première: 20-7-2022
Nederland, 2022, 65 min,

In Boeien! ontdekt de slimme 13-jarige Ravi - op een cruise met haar samengesteld gezin - dat twee boeven haar en haar broer willen ontvoeren. Ze moet zien samen te werken met haar eigenwijze stiefbroer Benja, met wie ze tot dan toe niet kan opschieten.

Bekijk bij:

meJane

Boeien! trailer en bijzonderheden

De SS Rotterdam figureerde eerder in de speelfilm Bobby en de Geestenjagers (2012), een film waar Wijo Koek ook al het scenario voor schreef.
Anya Koek en Wijo Koek werkten eerder ook al samen met SpangaS op Survival (2009), Zoop in Zuid-Amerika (2007), Zoop in India (2006) en Zoop in Afrika (2005).

Trailer van Boeien!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Boeien!https://i1.ytimg.com/vi/AuLms5UI_5E/hqdefault.jpg2022-05-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Bob Wilbers regisseerde eerder Casa Coco (2021) en De Expeditie van Familie Vos (2020).
Wijo Koek schreef eerder aan de scenario's van succesvolle films als Popoz (2015), Dik Trom (2010), Moordwijven (2007) en Costa! (2001).

Boeien! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Boeien! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Boeien! zien? Koop of huur de film hier:


meJane

De slimme 13-jarige Ravi - op een cruise met haar samengesteld gezin - ontdekt dat ze ontvoerd dreigt te worden, ze moet ineens gaan samenwerken met haar stiefbroer.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’ waar Kapitein Hartman samen met zijn lieftallige assistente Jitske de liefdesscepter zwaait. Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast. De deelname van vader Orlando en moeder Maartje aan een trouwwedstrijd aan boord van het schip moet het gezin nader tot elkaar brengen. Maar niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen. Onno en Ted, schoonmakers op het schip, hebben samen met hoofdbeveiliger Nora een handeltje in waardevolle spullen die zij van passagiers stelen. Als er hierdoor plots een probleem ontstaat krijgen Onno en Ted het lumineuze idee om Benja en Ravi te ontvoeren. Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op.

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Cast & Regisseur

Boeien! poster

Nieuws over Boeien!