compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

God Only Knows

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van God Only Knows

Monic Hendrickx (Hannah), Marcel Musters (Thomas) en Elsie de Brauw (Doris)

Monic Hendrickx (Hannah), Marcel Musters (Thomas) en Elsie de Brauw (Doris)

Delen op facebook
God Only Knows
Nederlandse première: 4-4-2019
Nederland, 2019, 78 min,

Twee zussen moeten voor hun overspannen broer zorgen. De familieverhoudingen zorgen ervoor dat ze elkaars grenzen volledig overschrijden. Wat zijn families nog vandaag de dag?

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

God Only Knows trailer en bijzonderheden

Ging in première tijdens het International Rotterdam Film Festival 2019, waar het ook genomineerd was het publieksprijs.

Trailer van God Only KnowsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film God Only Knowshttps://i1.ytimg.com/vi/wybd-P_PHpM/hqdefault.jpg2019-03-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mijke de Jong eerdere film Layla M (2016) was de Nederlandse inzending voor de Oscars in 2017. Elsie de Brauw speelde eerder in de film van Mijke de Jong Tussenstand (2007),

God Only Knows - Bioscopen, Tijden & Tickets

God Only Knows in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je God Only Knows zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee zussen (Monic Hendrickx en Elsie de Brauw) moeten voor hun overspannen broer (Marcel Musters) zorgen. De familieverhoudingen zorgen ervoor dat ze elkaars grenzen volledig overschrijden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.

God Only Knows is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.
Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters spelen de hoofdrollen in deze ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscar inzending voor beste buitenlandse film. Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar alle decorum vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

Productiemaatschappij: Topkapi Films

Cast & Regisseur