compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Lies Visschedijk

Lies Visschedijk

Lies Visschedijk: films, nieuws

 

Biografie van Lies Visschedijk

Lies Visschedijk en Anneke Blok in Soof 3
Lies Visschedijk en Anneke Blok in Soof 3
Lies Visschedijk is een Nederlands actrice vooral bekend van haar personage Roelien Grootheeze uit de TV serie Gooische Vrouwen. Verder speelde ze in talloze theaterstukken, TV-series en films als Loft en Briefgeheim.

Visschedijk studeerde aan de Toneelschool Utrecht en de Toneelschool Amsterdam waarna ze speelde in stukken van onder andere De Ploeg, Toneelgroep Oostpool, het Noord Nederlands Toneel, Artemis en Orkater. Ook richtte ze haar eigen theatergroep Bloody Mary op.

Lies Visschedijk In het nieuws

Yorick van Wageningen in De Wederopstanding van een Klootzak uit 2013

Opnames film over Deventer moordzaak van start

11-1-2019 De opnames voor de nieuwe Nederlandse dramathriller De Veroordeling beginnen deze week. Fedja van Huêt, Yorick van Wageningen en Lies Visschedijk spelen de hoofdrollen. De film is gebaseerd op een boek waarin een klusjesman in de media wordt verdacht van moord op een weduwe.

Lies Visschedijk als het personage Monique in "Singel 39" © 2018 Martijn van Gelder/Dutch FilmWorks

Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra in SINGEL 39

6-8-2018 Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen, Soof) en Waldemar Torenstra ("Divorce", "Vechtershart") spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film SINGEL 39. De opnames starten 21 augustus. Dutch FilmWorks brengt SINGEL 39 voorjaar 2019 uit in de bioscoop.

Lies Visschedijk als Soof.

Rode loper tv-serie Soof: een nieuw begin

10-11-2017 De nieuwe Videoland-serie 'Soof: een nieuw begin' beleeft op maandag 13 november haar feestelijke première - met rode loper - in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Op woensdag 15 november is de serie in bioscopen in de rest van het land te zien.

Dan Karaty (c) Arjo Frank

Dan Karaty maakt Amerikaanse versie Soof

1-12-2016 Dan Karaty heeft bekend gemaakt dat hij een Amerikaanse versie van Soof gaat produceren. Het dansende jurylid speelt zelf een rol in zowel Soof als Soof 2.

Cast Soof2, Copyright 2016 ArjoFrank Fotografie

Première Soof 2 in foto's

30-11-2016 Deze week werd Soof 2 feestelijk gepresenteerd in onze hoofdstad. Onze fotograaf was erbij en fotografeerde hoofdrolspeler Lies Visschedijk en de rest van cast en crew.

<  123456  >
Laatste filmnieuws

Lies Visschedijk Feiten

Lies Visschedijk in Soof 3
acteur, stemacteur
Geboren 14-1-1974
Lies Visschedijk is een Nederlands actrice vooral bekend van haar personage Roelien Grootheeze uit de TV serie Gooische Vrouwen. Verder speelde ze in talloze theaterstukken, TV-series en films als Loft en Briefgeheim.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

70 films in Breda deze week

70 films in Breda deze weekVandaag wordt er in Breda maar liefst 58 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl