compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Singel 39

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Singel 39

Delen op facebook
Singel 39
Nederlandse première: 9-5-2019
Nederland, 2019, 90 min,

Mo – kort voor Monique – heeft slechts oog voor haar medische carrière. Maar dan krijgt ze een nieuwe buurman Max. De kinderwens van beiden wordt aangewakkerd, maar ... Max is homo.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Singel 39 trailer en bijzonderheden

De opnames begonnen 21 augustus 2018, onder ander in Amsterdam en Marrakech, Marokko.

Trailer van Singel 39Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Singel 39https://i1.ytimg.com/vi/9lS0wVdhaic/hqdefault.jpg2019-02-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het scenario is geschreven door Eddy Terstall — bekend van Deal (2012) en Simon (2004) — naar een verhaal van Marnie Blok — bekend van Jacky (2012) en De Gelukkige Huisvrouw (2010).
Regisseur Frank Krom maakte eerder Soof: Een Nieuw Begin (2017) en 't Schaep Met De 5 Pooten (2006).
Lies Visschendijk is bekend van Soof (2013) en Waldemar Torenstra van Baantjer het Begin (2019). Samen ware ze eerder te zien in All You Need Is Love (2018).

Singel 39 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Singel 39 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Singel 39 zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Hartchirurg Monique krijgt een nieuwe buurman, Max. Hun beiden levens staan ineens op hun kop, een kinderwens, carrière en seksuele geaardheid zorgen voor hoofdbrekens.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dé ontroerende feelgoodfilm van dit voorjaar.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Productiemaatschappij: Millstreet Films

Nieuws over Singel 39