compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 40 6-10 t/m 12-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Loes Haverkort

Loes Haverkort

Loes Haverkort: films, nieuws

 

Biografie van Loes Haverkort

Loes Haverkort en Waldemar Torenstra in Singel 39
Loes Haverkort en Waldemar Torenstra in Singel 39
Loes Haverkort rondde in 2004 op 23-jarige leeftijd de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht af en richtte meteen haar eigen toneelgezelschap, Norfolk, op.

Sinds haar afstuderen speelde Loes Haverkort in voorstellingen van Zuidelijk Toneel Hollandia, Norfolk en Touki Delphine. Ook speelde ze in de speelfilms Sportman van de Eeuw en Eilandgasten.

Op televisie speelde Loes diverse gastrollen in series zoals 'Spoorloos Verdwenen' en 'Sprookjes van Grimm'. Ook speelde ze een hoofdrol in de serie 'Alex FM' van muziekzender The Box.

In 2006 en 2007 speelde Haverkort de rol van Tina Zonderland in de politie-serie 'Van Speijk', die op de inmiddels verdwenen zender Tien (Talpa) te zien was. Ook speelde ze een rol in de Net5-serie 'Julia's Tango'.

In het seizoen 2007-2008 is Loes Haverkort te zien naast onder meer Frank Lammers en Bastiaan Ragas in de nieuwe musical 'Route 66'. Vanaf maart 2009 speelt Haverkort in de musical 'Brandende Liefde', naar het gelijknamige boek van Jan Wolkers.

Loes Haverkort In het nieuws

Loes Haverkort, de Deense acteur Søren Malling en Gijs Naber in 'Redbad' (c) 2018

Recensie Redbad

Episch geweld in de polder overtuigt deels

29-6-2018 De meest epische film ooit in de Nederlandse filmgeschiedenis komt er bekaaid af in de pers. Terecht, of is het typisch Nederlands gezeur omdat iemand zijn kop boven het maaiveld uitsteekt? BiosAgenda.nl zoekt het uit.

De cast van Redbad spreekt (c) 2018 BiosAgenda.nl

Interview met de cast van Redbad

Acteurs brengen vaderlandse legende tot leven

29-6-2018 Redbad, de meest epische Nederlandse film ooit, draait nu in de bioscopen. BiosAgenda.nl sprak een groot deel van de acteurs over hoe ze deze - voor veel Nederlanders onbekende - geschiedenis tot leven brachten.

Martijn Fischer en vriendin Ingeborg Helder {c} 2018 ArjoFrank Fotografie

Première Redbad in foto's

Nieuwe Kinepolis in Den Bosch

26-6-2018 Het is weer een tijd geleden dat er een Nederlandse film in première ging. De film Redbad is bezig met een ware premièretournee. Afgelopen maandag (25 juni) maakten de acteurs van de film Redbad hun opwachting in Den Bosch tijdens de feestelijke opening van de nieuwe Kinepolis Den Bosch-bioscoop.

Loes Haverkort, Søren Malling en Gijs Naber in Redbad (2018)

Friese film Redbad verkocht aan Engeland

Ook voormalig Joegoslavië koopt spektakel-epos

18-5-2018 Redbad komt uit in het Verenigd Koninkrijk. Het Nederlandse historische epos is verkocht aan de Britse distributeur 'Signature Pictures'. Dat maakt sales agent 'Incredible Film' bekend in een gesprek met BiosAgenda.nl.

Annet Malherbe met Jeroen Krabbé in 'Alleen maar nette mensen' (2012)

Annet Malherbe in All You Need Is Love

Ook Frank Lammers speelt in romkom

4-5-2018 Annet Malherbe en Frank Lammers spelen een rol in de romkom All You Need Is Love. Daarnaast hebben Peter Paul Muller, Trudy Labij en Diederik Ebbinge een rol bemachtigd. De cast van de film van regisseur Will Koopman is daarmee compleet.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Loes Haverkort Feiten

Loes Haverkort© (c) Arjo Frank
acteur
Geboren 19-1-1981
Loes Haverkort speelde in enkele films en in de tv-series 'Van Speijk' en 'Julia's Tango'. Ook heeft ze haar eigen toneelgezelschap opgericht: Norfolk. In '07/'08 speelt ze in de musical 'Route 66'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

78 films in Eindhoven deze week

78 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl