compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Gek van Geluk

Gek van Geluk

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie, romantiek

Pitch van Gek van Geluk
Gek van Geluk: Plien van Bennekom (Lena)
Gek van Geluk: Plien van Bennekom (Lena)
Delen op facebook
Gek van Geluk
Nederlandse première: 7-12-2017
2017, 106 min,
Lena is een alleenstaande moeder en liedjesschrijver. Haar probleem is, dat het haar aan inspiratie ontbreekt. Haar beste vriendin huurt een werkloze acteur in om Lena weer over romantiek te laten fantaseren.
trailer en bijzonderheden over Gek van Geluk
Er zijn opnames gemaakt onder meer in Rossum bij Zaltbommel.
Aanloop van Gek van Geluk
Plien van Bennekom speelt voor de eerste keer een hoofdrol in een speelfilm. Ze is vooral bekend van het cabaretduo Plien & Bianca. Actrice Loes Haverkort speelde eerder de hoofdrol in de romantische komedie Voor Elkaar Gemaakt. Acteur Matteo van der Grijn, die vloeiend Italiaans spreekt, viel eerder al op in de film van regisseur Johan Nijenhuis genaamd Toscaanse bruiloft. Nijenhuis is een zeer succesvolle rom-com-regisseur met titels zoals Rokjesdag en Verliefd op Ibiza.
BioscoopAgenda van Gek van Geluk

Gek van Geluk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gek van Geluk zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Lena (Plien van Bennekom) is schrijver van liefdesliedjes, maar haar inspiratie is ver te zoeken. Om Lena's inspiratie weer een beetje op gang te helpen, huurt haar beste vriendin (Carly Wijs) een acteur in, die Lena het hoofd op hol moet brengen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lena’s hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.