compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Gek van Geluk

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Gek van Geluk

Delen op facebook
Gek van Geluk
Nederlandse première: 7-12-2017
2017, 106 min,

Lena is een alleenstaande moeder en liedjesschrijver. Haar probleem is, dat het haar aan inspiratie ontbreekt. Haar beste vriendin huurt een werkloze acteur in om Lena weer over romantiek te laten fantaseren.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

Gek van Geluk trailer en bijzonderheden

Er zijn opnames gemaakt onder meer in Rossum bij Zaltbommel.

Trailer van Gek van GelukBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Gek van Gelukhttps://i1.ytimg.com/vi/cva55olBkiA/hqdefault.jpg2017-10-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Plien van Bennekom speelt voor de eerste keer een hoofdrol in een speelfilm. Ze is vooral bekend van het cabaretduo Plien & Bianca. Actrice Loes Haverkort speelde eerder de hoofdrol in de romantische komedie Voor Elkaar Gemaakt. Acteur Matteo van der Grijn, die vloeiend Italiaans spreekt, viel eerder al op in de film van regisseur Johan Nijenhuis genaamd Toscaanse bruiloft. Nijenhuis is een zeer succesvolle rom-com-regisseur met titels zoals Rokjesdag en Verliefd op Ibiza.

Gek van Geluk - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gek van Geluk in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Gek van Geluk zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Lena (Plien van Bennekom) is schrijver van liefdesliedjes, maar haar inspiratie is ver te zoeken. Om Lena's inspiratie weer een beetje op gang te helpen, huurt haar beste vriendin (Carly Wijs) een acteur in, die Lena het hoofd op hol moet brengen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Gek van Geluk kruipt Plien van Bennekom in de rol van single moeder Lena. Ze schrijft liefdesliedjes, maar door een gebrek aan romantiek komt er weinig meer uit haar pen. Dan verzint de zangeres en haar beste vriendin Valerie (Carly Wijs) een oplossing: ze huurt een werkloze acteur in om Lenas hoofd ter inspiratie op hol te brengen. Lena valt als een blok voor de aantrekkelijke Hugo (Matteo van der Grijn) en het plan lijkt te slagen. Tot Lena's buik zo vol vlinders zit dat een nieuwe hitsingle wel het laatste is waar ze aan denkt. In een wanhopige poging om Lena alsnog aan het schrijven te krijgen, zet Valerie hun jarenlange vriendschap op het spel laat de waarheid uitkomen.

Productiemaatschappij: Entertainment One, Johan Nijenhuis & Co

Nieuws over Gek van Geluk