compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Antoinette Beumer

Antoinette Beumer

Antoinette Beumer: films, nieuws

 

Biografie van Antoinette Beumer

Antoinette Beumer
© (c) Arjo Frank
Antoinette Beumer is een Nederlandse regisseur die in het begin van haar carriere vooral veel commercials maakte. Ook maakte zijn TV-series als Hertenkamp en Spangen.

Als filmregisseur had Beumer meteen groot succes met de verfilming van De Gelukkige Huisvrouw. Een jaar later draaide de eveneens succesvolle film Loft.

Bij het opnemen van Loft viel Beumer met een cameraman van een stijger waarbij ze meerdere botten brak. Haar regietaken werden tijdelijk overgenomen door Erik Van Looy.

Trivia over Antoinette Beumer

Antoinette Beumer is de zus van Famke Janssen. De zussen namen na de scheiding van hun ouders de naam van hun moeder aan. Famke heeft haar achternaam terug veranderd voor haar buitenlandse carrière.

Antoinette Beumer In het nieuws

Daan Schuurmans, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Daan Schuurmans in Soof 2

5-5-2016 Daan Schuurmans is toegevoegd aan de cast van Soof 2. Hij speelt de rol van dierenarts Thomas, die het hoofd van Soof nog verder op hol laat slaan.

Een film ter wille van passie

In gesprek over Rendez-Vous

3-6-2015 Vanaf morgen is de film Rendez-Vous overal te zien in Nederland. BiosAgenda sprak met hoofdrolspeler Loes Haverkort en regisseur Antoinette Beumer over deze nieuwe film.

Loes Haverkort, Mark van Eeuwen, Jennifer Hoffman en Peter Paul Muller, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Première Rendez-Vous in foto's

3-6-2015 Afgelopen maandag ging Rendez-Vous in premiere, de nieuwe film van Antoinette Beumer. Onze fotograaf was er natuurlijk bij!

Juni: de must-sees van deze filmmaand

1-6-2015 Het is alweer 1 juni. Dat betekent dat BiosAgenda de filmtips voor de komende maand op een rij zet in een handig traileroverzicht.

Cast voor verfilming Rendez-Vous bekend

7-5-2014 Deze zomer beginnen de opnames van de verfilming van het boek Rendez-Vous van Esther Verhoef. Vandaag is de cast bekend gemaakt. De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Loes Haverkort.

<  12345  >
Laatste filmnieuws

Antoinette Beumer Feiten

camera, montage, regisseur
Geboren 1962
Antoinette Beumer is een Nederlandse regisseur die in het begin van haar carriere vooral veel commercials maakte. Als filmregisseur had Beumer meteen groot succes met de verfilming van De Gelukkige Huisvrouw.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

75 films in Eindhoven deze week

75 films in Eindhoven deze weekDe laatste filmvertoning in Eindhoven is vanavond om 22:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl