compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU

Mijn vader is een vliegtuig

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Mijn vader is een vliegtuig

Mijn vader is een vliegtuig filmstill

Mijn vader is een vliegtuig filmstill

Delen op facebook
Mijn vader is een vliegtuig
Nederlandse première: 30-9-2021
Nederland, 2021, 90 min,

In Mijn vader is een vliegtuig gaat het leven van reclamevrouw rare wendingen nemen na het overlijden van haar moeder. Ze slaat op de vlucht en bezoekt haar vader die al 30 jaar in een psychiatrische inrichting verblijft. Ze probeert meer te weten te komen van haar verleden, maar die blijkt niet voor niets in nevelen verhuld.

Mijn vader is een vliegtuig trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het debuutroman van Antoinette Beumer 'Mijn vader is een vliegtuig' (2018), bekrrond met de Hebban Debuutprijs
2018.
Regisseur Antoinette Beumer kenmerkt deze film als haar meest persoonlijke film en is jaren er mee bezig geweest.

Trailer van Mijn vader is een vliegtuigBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mijn vader is een vliegtuighttps://i1.ytimg.com/vi/ghp-RLR5SxM/hqdefault.jpg2021-06-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De eerdere films van Antoinette Beumer - De Gelukkige Huisvrouw (2010) en Jackie (2012) - hebben deels te maken met deze film.
Elise Schaap was eerder te zien in April, May en June (2019), Wat Is Dan Liefde (2019), Weg van Jou (2017),Ja, Ik Wil! (2015), Jackie (2012) (2012).

Mijn vader is een vliegtuig - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mijn vader is een vliegtuig in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Eva wordt steeds angstiger en begint de grip op de werkelijkheid te verliezen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al meer dan dertig jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthutsende ontdekkingstocht naar het verleden.

Productiemaatschappij: Topkapi Films, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO) (in co

Nieuws over Mijn vader is een vliegtuig