compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
WEB | mobiel
Baantjer het Begin - Film van de week!
MENU
Home > Films > Voor Elkaar Gemaakt

Voor Elkaar Gemaakt

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie, romantiek

Pitch van Voor Elkaar Gemaakt
Voor Elkaar Gemaakt: Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Felix Simons)
Voor Elkaar Gemaakt: Matthijs van de Sande Bakhuyzen (Felix Simons)
Delen op facebook
Voor Elkaar Gemaakt
Nederlandse première: 20-4-2017
Nederland, 2017, 93 min,
Felix geniet van zijn leven als vrijgezel zonder kinderen. Als hij door een ongeluk onvruchtbaar wordt, komt het besef dat hij toch wel kinderen zou willen. Dan komt zijn broer erachter dat zijn donatie bij de spermabank terecht is gekomen bij Jip, een bekende TV-presentatrice.
trailer en bijzonderheden over Voor Elkaar Gemaakt
Eén van de scenarioschrijvers van deze film is Marion Pauw. Zij schreef ook het boek Daglicht en de film die daarop is gebaseerd.
Aanloop van Voor Elkaar Gemaakt
Regisseur Martijn Heijne maakte eerder Sneekweek.
BioscoopAgenda van Voor Elkaar Gemaakt

Voor Elkaar Gemaakt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Voor Elkaar Gemaakt zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Felix geniet van zijn leven als vrijgezel zonder kinderen. Dan wordt hij onvruchtbaar en komt zijn broer erachter dat zijn donatie bij de spermabank terecht is gekomen. Van de regisseur van Sneekweek.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Felix geniet volop van zijn vrijgezelle bestaan; hij is heel gelukkig met een leven zonder vaste relatie en kinderen. Totdat een one night stand door een bizar incident eindigt in het ziekenhuis. Als Felix daar bijkomt, krijgt hij tot zijn schrik de diagnose dat hij voor eeuwig onvruchtbaar zal zijn. Nu het stichten van een gezin opeens geen keuze meer is, maakt zijn happy single gevoel plotseling plaats voor een groeiende kinderwens. Zijn prettig gestoorde broer Jelle ontdekt dat een eerdere donatie van Felix aan de spermabank goed terecht is gekomen: bij de eicel van TV-presentatrice Jip. Vanaf dat moment zet Felix alles op alles om de vader te worden van het enige kind dat hij ooit zal kunnen hebben. Of Jip nu een vriend heeft of niet…