compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Douwe Bob zingt titelsong Singel 39

Douwe Bob zingt titelsong Singel 39

12-4-2019 : Douwe Bob brengt de titelsong van Singel 39 uit, zijn nieuwe single 'Consider'! In de videoclip zijn beelden te zien uit de feelgood-film over een bijzondere vriendschap. Douwe heeft ook een gastrol in de film die vanaf 9 mei in de bioscoop te zien is.

Waldemar Torenstra, Douwe en Lies Visschedijk op de set van Singel 39 © 2019 Dutch FilmWorks

Waldemar Torenstra, Douwe en Lies Visschedijk op de set van Singel 39 © 2019 Dutch FilmWorks

Douwe heeft zelf ook een rolletje weten te bemachtigen in SINGEL 39. Het is voor de zanger zijn debuut op het witte doek! Douwe stond samen met hoofdrolspelers Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra op de set.

Met SINGEL 39 zijn de makers van SOOF helemaal terug! In de feelgood-film speelt Lies Visschedijk Monique, een hartchirurg wiens leven compleet op z'n kop wordt gezet door nieuwe buurman Max, gespeeld door Waldemar Torenstra. Andere rollen zijn voor Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Gerard Cox en Steyn de Leeuwe.

Over de film
Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het goed voor elkaar: een carrière als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar Canadese minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om gewoon iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Naarmate de vriendschap zich ontwikkelt, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.