compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Anneke Blok

Anneke Blok

Anneke Blok: films, nieuws

 
Biografie van Anneke Blok
Anneke Blok studeerde aan de Toneelschool Arnhem en is vanaf de oprichting in 1988 vaste actrice bij theatergezelschap De Trust, later De Theatercompagnie. Daarnaast verscheen zij in verschillende tv-series, tv-films en films.

Films waarin Blok onder andere verscheen zijn: De Nieuwe Moeder (1996), Man, vrouw, hondje (2000), Familie, Zus & Zo (2001), Verder dan de Maan (2003), Het Paard van Sinterklaas (2005), Tussen 2 huizen (2006), De avondboot, Waar is het paard van Sinterklaas?, Tiramisu en Alles is liefde (2007).

Voor Kim van Kootens Alles is liefde werkte Blok nauw samen met Thomas Acda, die haar man speelt in de film, en Wendy Van Dijk, haar beste vriendin in de film.
Trivia over Anneke Blok
Anneke Blok won de Theo d’Or voor haar hoofdrol in het theaterstuk Presidentes en twee keer een Colombina voor bijrollen in de toneelstukken Overgewicht, onbekend, vormeloos en Fridrichswald. In 1989 won Blok op het Nederlands Film Festival de Speciale Juryprijs voor haar rol in de film "Uw mening graag".
Anneke Blok In het nieuws
Utrecht, 18 september 2015<br />
Nederlands Film Festival<br />
Plaatsing beeld van het Gouden Kalf op het Neude<br />
Foto Felix Kalkman

Gouden Kalveren 2016 uitgereikt

1-10-2016 Deze avond zijn in Utrecht de Gouden Kalveren uitgereikt. Grote winnaar van de avond was The Paradise Suite die drie Gouden Kalveren won, waaronder die van Beste Film.

Benja Bruijning, Hannah Hoekstra, © 2015 ArjoFrank Fotografie

'Een Brabantse trut waarvan je houdt'

Castpresentatie De Helleveeg

21-3-2016 Deze week gaat De Helleveeg in première. BiosAgenda was aanwezig bij de castpresentatie en sprak daar met de cast, regisseur André van Duren en schrijver A.F.Th. van der Heijden.

Hannah Hoekstra, Copyright 2013 ArjoFrank

Cast van De Helleveeg bekend gemaakt

16-3-2015 Vandaag is de volledige cast van De Helleveeg bekend gemaakt, een film naar het boek van A.F.Th. van der Heijden. Eerder hoorden we al de namen Hannah Hoekstra en Benja Bruijning. Nu is Hadewych Minis ook aan de cast toegevoegd.

Film met Hannah Hoekstra naar Tribeca

10-3-2014 De Ierse horrorfilm The Canal wordt vertoond tijdens het Tribeca Film Festival in New York. In de film zijn de Nederlandse actrices Hannah Hoekstra en Anneke Blok te zien.

Groepsfoto cast 'Soof'

'Moeders die alles willen'

Cast Soof bekend gemaakt

9-12-2013 Vorige week is de cast van de film Soof bekend gemaakt. BiosAgenda.nl was aanwezig op de castpresentatie en sprak daar onder andere met hoofdrolspeler Lies Visschedijk.

<  12  >
Laatste filmnieuws
Anneke Blok Feiten
Anneke Blok© (c) A-Film Distribution
acteur
Anneke Blok verscheen onder andere in de films: Zus & Zo, Het Paard van Sinterklaas, Waar is het paard van Sinterklaas? en Alles is liefde.
BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+
109 films in Den Haag deze week
109 films in Den Haag deze week109 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl