compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Silverstar

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Silverstar

Bo Maerten (Carina)

Bo Maerten (Carina)

Delen op facebook
Silverstar
Nederlandse première: 13-7-2022
Nederland, 2021, 86 min,

In Silverstar probeert na een stalbrand de 16-jarige Esmee te overleven in de natuur met het jonge paard Silverstar - de zoon van Whitestar. Ze weten niet wie ze kunnen vertrouwen.

Bekijk bij:

NETFLIX

Silverstar trailer en bijzonderheden

Britt Dekker heeft in deze film een veel grotere rol dan in har eerste film. Juvat Westendorp heeft speciaal voor deze film leren paardrijden.

Trailer van SilverstarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Silverstarhttps://i1.ytimg.com/vi/wU3jJ32ySsI/hqdefault.jpg2022-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Vervolg op Whitestar (2019), een filmidee bedacht door reality tv-persoonlijkheid Britt Dekker.
Regisseur Diede In 't Veld maakte eerder Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020).

Silverstar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Silverstar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Silverstar zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

De 16-jarige Esmee probeert met Silverstar - de zoon van Whitestar - in de natuur te overleven, na een brand en andere vreemde gebeurtenissen op een manege.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

Productiemaatschappij: 2CFilm

Nieuws over Silverstar