compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Toen ik je zag

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Toen ik je zag

Noortje Herlaar (Esther) en Egbert Jan Weeber (Bastiaan)

Noortje Herlaar (Esther) en Egbert Jan Weeber (Bastiaan)

Delen op facebook
Toen ik je zag
Nederlandse première: 2-3-2023
Nederland, 2023, 118 min,

In Toen ik je zag leiden acteurs Esther en Bastiaan een succesvol leven, die rollen stromen binnen, iedereen ziet hun als het droomkoppel en met het gezin gaat het goed. Maar Bastiaan lijdt ook angsten, onzekerheden en depressie ligt steeds op de loer. Het is aan Esther om de boel bij elkaar te houden, maar de mentale gezondheid van Bastiaan lijkt de overhand te krijgen.

Bekijk bij:

NETFLIX

Toen ik je zag trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het boek over Antonie Kamerling die in 2010 zelfmoord pleegde. van Kamerlings echtgenote Isa Hoes waar meer dan 250.000 exemplaren zijn verkocht.

Trailer van Toen ik je zagBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Toen ik je zaghttps://i1.ytimg.com/vi/FMXyuBaGOTo/hqdefault.jpg2022-12-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Toen ik je zag - Bioscopen, Tijden & Tickets

Toen ik je zag in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Toen ik je zag zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX

Acteur Bastiaan is zeer succesvol, maar heeft veel demonen in zijn hoofd. Naar het gelijknamige boek van Isa Hoes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Naar de bestseller die Isa Hoes schreef over het leven met haar man Antonie Kamerling.

Acteurskoppel Esther (Noortje Herlaar) en Bastiaan (Egbert-Jan Weeber) leidt op het eerste oog een droomleven. Ze krijgen allebei de ene na de andere fantastische rol aangeboden, wonen met hun kinderen op een idyllische boerderij en zijn nog altijd stralend verliefd op elkaar. Maar er is een andere kant van hun leven die maar weinigen zien. De angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt, hebben een steeds grotere impact op hem en hun relatie. Uit alle macht probeert Esther om haar grote liefde en haar gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich maar moeilijk bevechten.

Productiemaatschappij: Nuts & Bolts Film Company

Nieuws over Toen ik je zag