compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Noortje Herlaar

Noortje Herlaar

Noortje Herlaar: films, nieuws

 

Biografie van Noortje Herlaar

Noortje Herlaar en Benja Bruijning in Net als in de film
Noortje Herlaar en Benja Bruijning in Net als in de film
Musicalactrice Noortje Herlaar startte op negenjarige leeftijd met de vooropleiding voor de Dansacademie in Rotterdam. Ook volgde ze lessen op de Jeugdtheaterschool Hofplein in Rotterdam.

Hier speelde Herlaar onder meer in de producties 'De droom van Mozart' en 'Carmen'. In de zomer van 2003 speelde Noortje Herlaar de hoofdrol van Iris in de productie 'Onderstroom' van de stichting kunstklank.

In dat jaar werd Herlaar ook aangenomen op het Rotterdams Conservatorium voor de opleiding Muziektheater. Tijdens haar studie zingt ze onder meer bij de tienkoppige band DISCO bij de Big Band van Koos Mark. In 2007 studeerde Herlaar af met de solovoorstelling 'La Vie en Rose'.

Hierna was ze onder meer de zien in de kindermusical 'De Matroos in de Doos' van Theater Terra. Vanaf maart 2008 speelt ze de rol van Lisa Houseman, de zus van de hoofdrolspeelste Baby, in de musical 'Dirty Dancing'.

Noortje Herlaar In het nieuws

Hoofdrolspelers Egbert-Jan Weeber en Noortje Herlaar kregen de Gouden Film uitgereikt.

Gouden Film voor Toen ik je zag

6-4-2023 100.000 bioscoopbezoekers hebben Toen ik je zag gezien - het drama van Ben Verbong, gebaseerd op het boek dat Isa Hoes - Hoofdrolspelers Egbert-Jan Weeber en Noortje Herlaar kregen de Gouden Film uitgereikt.

Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

Opnames begonnen en cast uitgebreid

21-7-2020 De opnames van de romantische komedie Just Say Yes van start gegaan. Naast hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau zijn ook Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij te zien in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. 28-01- 2021 in de bioscoop.

Noortje Herlaar en Barry Atsma (c) Arjo Frank

Noortje Herlaar en Barry Atsma in Amerikaanse film

25-5-2016 Noortje Herlaar en Barry Atsma hebben beide een rol te pakken gekregen in de Amerikaanse film The Hitman's Bodyguard.

Barry Atsma (c) Arjo Frank

Interview met Barry Atsma

'Ik kan heel streng voor mezelf zijn'

20-2-2016 Vanaf 25 februari draait de verfilming van Knielen Op Een Bed Violen in de bioscoop. BiosAgenda.nl sprak met acteurs Barry Atsma, Noortje Herlaar, Marcel Hensema en regisseur Ben Sombogaart. Lees nu het gesprek met Barry Atsma over zijn rol als Hans Sievez, de destructieve kant van geloof en zijn eigen calvinisme.

Noortje Herlaar en Teun Kuilboer in familiefilm

1-10-2015 Noortje Herlaar en Teun Kuilboer zullen samen te zien zijn in de familiefilm Toen Mijn Vader Een Struik Werd. De regie is handen van "Nicole van Kilsdonk. De film speelt zich af in Kroatië.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Noortje Herlaar Feiten

Noortje Herlaar in Net als in de film
acteur, stemacteur
Geboren 22-4-1985
Musicalactrice Noortje Herlaar startte op negenjarige leeftijd met de vooropleiding voor de Dansacademie in Rotterdam. Ze speelt in 2008 in de musical 'Dirty Dancing'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

78 films in Haarlem deze week

78 films in Haarlem deze weekDe laatste filmvertoning in Haarlem is vanavond om 21:40 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl