compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 11-8 t/m 17-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

Opnames begonnen en cast uitgebreid

De opnames van de romantische komedie Just Say Yes van start gegaan. Naast hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau zijn ook Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij te zien in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. 28-01- 2021 in de bioscoop.

Delen op facebook
Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Wat weten we van de film

De cast

Eerder werd al bekend gemaakt dat Yolanthe Cabau te zien is als Lotte, die haar hele leven al droomt van haar ideale bruiloft, maar haar droom uiteen ziet spatten als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.

Jim Bakkum speelt Chris, Lotte’s nieuwe collega die haar te hulp schiet als ze wordt gedumpt. Met zijn tips probeert ze haar ex voor zich terug te winnen.

Edwin Jonker is gecast als John, de aantrekkelijke baas van de regionale TV zender waar Lotte en Chris voor werken.

Nienke Plas is te zien als Pam, de beste vriendin van Lotte en de meest happy single die er bestaat.

Kim-Lian van der Meij speelt Lotte’s andere vriendin Guusje. Een drukke moeder die haar ingedutte huwelijk nieuw leven in wil blazen.

Ook Noortje Herlaar, Juvat Westendorp, Huub Smit, Pip Pellens en Lisa Michels hebben een rol in de nieuwe film.

Noortje Herlaar speelt de egoïstische zus Estelle die vooral oog voor de baas van Lotte heeft.

Juvat Westendorp is gecast als Alex, Lotte's verloofde die hij vlak voor hun geplande huwelijk dumpt.

Huub Smit speelt de rol van Fritz, TV-producent en eigenlijk de minst populaire collega van Lotte en Alex.

Pip Pellens neemt de rol van Estelle’s beste vriendin Kim op zich. Een mooie en vooral ontzettend neppe vrouw.

Lisa Michels is gecast als Robin, een van de leukere collega’s van Lotte en Alex.

Zanger Tino Martin maakt zijn acteerdebuut en zingt ook de titelsong. Hij speelt een ingedutte gezinsman, met een vrouw die het niet meer pikt.

Over de film

Lotte is sociaal, een beetje verlegen en heeft een hechte vriendinnengroep. Ze werkt samen met haar charmante verloofde Alex bij een regionale TV zender. Voor haar bruiloft heeft ze alles al uitgedacht; van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar waar ze niet op heeft gerekend is dat Alex de bruiloft op het laatste moment afblaast. Lotte trekt tijdelijk in bij haar egoïstische zus Estelle, die vooral bezig is met haar eigen trouwplannen.

Ondertussen is Alex nog steeds Lotte’s collega en wordt het samenwerken steeds ongemakkelijker. Zeker wanneer nieuweling Chris wordt aangenomen om de kijkcijfers omhoog te krikken. En net wanneer Lotte denkt dat het allemaal niet erger kan loopt het vrijgezellenfeest van Estelle compleet uit de hand.

Over de productie

Just Say Yes wordt geproduceerd door AM Pictures, het productiebedrijf van de gebroeders Boudellah.

De regie ligt in handen van Appie Boudellah en Aram van de Rest.

Het scenario is geschreven door onder anderen Mustapha Boudellah en Appie Boudellah.

Distributeur Independent Films brengt Just Say Yes op 28 januari 2021 uit in de bioscoop.

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck De Liefde en Fashion Chicks.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, April, May en June, Paddington, John Wick 3, The Hunger Games-reeks, Elle en La La Land is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.