compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

Na de grote bioscoopsuccessen van BON BINI HOLLAND EN BON BINI HOLLAND 2, is de nieuwe speelfilm uit de Bon Bini reeks Bon Bini: Judeska in da House vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen te zien. Kaartverkoop gestart.

BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tante Judeska gaat in lockdown op het landgoed van de familie van de Minister van Binnenlandse zaken. Dit zorgt voor flink oplopende spanningen die uitmonden in een hilarische veldslag tussen de twee kampen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Jandino Asporaat (Judeska) en Cynthia Abma, die de vrouw des huizes en zijn belangrijkste opponent speelt. Naast hen is ook Arjan Ederveen in een glansrol te zien.

De kaartverkoop start bij verschillende bioscopen. BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE is geregisseerd door Jonathan Herman, geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja en wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film in samenwerking met Huis Van Asporaat en Huntu Productions. De film wordt gedistribueerd door WW Entertainment.

De opnames van BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE waren afgelopen zomer, nadat de opnames van Bon Bini Holland 3 waren verplaatst naar begin 2021. “We werden geïnspireerd tot het maken van BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE door zowel de maatschappelijke ontwikkelingen van dit jaar en door de zeer vele berichten van alle fans van de films. BON BINI: JUDESKA IN DA HOUSE is een film die op een komische manier deze grote, impactvolle elementen hoopt te duiden. We willen de film heel graag als eerste uitbrengen op de plek waar we eerder veel succes hadden en waar we binnenkort hopelijk weer samen kunnen lachen: in december, in de Nederlandse bioscoop.” aldus producent Maarten Swart en Jandino Asporaat.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.