compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Frederik Brom en Soy Kroon in Zwaar Verliefd!2

Frederik Brom en Soy Kroon in Zwaar Verliefd!2

De opnames van het vervolg op "ZWAAR VERLIEFD 2" zijn van start gegaan, met twee nieuwe hoofdrolspelers Frederik Brom en Soy Kroon. Barbara Sloesen (dierenarts Isa) en Jim Bakkum (timmerman Ruben) keren terug in deel 2, die uitkomt in het voorjaar van 2021.

Jim Bakkum en Barbara Sloesen

Jim Bakkum en Barbara Sloesen

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Frederik Brom speelt de verleidelijke dierenarts Hugo, en Soy Kroon neemt de rol van de sarcastische dierenartsassistent Stijn voor zijn rekening. De succesvolle dierenarts Isa wordt vertolkt door Barbara Sloesen en Jim Bakkum kruipt in de huid van de aantrekkelijke timmerman Ruben.

Over de film
In de luchtige feelgood film ZWAAR VERLIEFD!2 gaan Isa en Ruben samenwonen.
De spannende romantiek maakt plaats voor intimiteit, maar ook dagelijkse sleur en
realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillen in afkomst en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Het scenario van ZWAAR VERLIEFD!2 is geschreven door Anna Pauwels (Soof: Een Nieuw Begin) en de regie is in handen van Marc Willard (Smeris, Dokter Tinus).
De film wordt geproduceerd door Tom de Mol (Tom de Mol Productions) en Marcel de Block (Interstellar Pictures).

ZWAAR VERLIEFD!2 is gebaseerd op het succesvolle boek Zwaar Verguld! van Chantal van Gastel. De verfilming van Zwaar Verliefd! trok in 2018 maar liefst 240.000 bezoekers naar de bioscoop.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.