compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Zwaar Verliefd! 2

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Zwaar Verliefd! 2

Delen op facebook
Zwaar Verliefd! 2
Nederlandse première: 10-6-2021
Nederland, 2020, 105 min,

Isa en Ruben gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa wat lijkt de perfecte match en Ruben kan een heel aantrekkelijke klus krijgen.

Zwaar Verliefd! 2 trailer en bijzonderheden

De opnames werden vanwege de corona-crisis volledig stilgelegd op 19 maart 2020 tot eind mei 2020.

Trailer van Zwaar Verliefd! 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Zwaar Verliefd! 2https://i1.ytimg.com/vi/aVumCEH2X3o/hqdefault.jpg2021-04-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd vooraf gegaan door Zwaar Verliefd! met Barbara Sloesen en Jim Bakkum.

Zwaar Verliefd! 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Zwaar Verliefd! 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Ruben en Isa zijn terug! In Zwaar Verliefd! 2 maakt romantiek plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen.

In de luchtige feelgoodfilm Zwaar Verliefd! 2 gaan Isa (Barbara Sloesen) en Ruben (Jim Bakkum) samenwonen. De spanning en romantiek maken plaats voor intimiteit, maar ook voor dagelijkse sleur en realiteit. Isa en Ruben zijn nog steeds dolverliefd, maar hun verschillende achtergrond en interesses blijven hun liefde op de proef stellen. Wat als dan uit het niets de perfecte man voor Isa, dierenarts Hugo (Frederik Brom), zich aandient en Ruben een wel heel aantrekkelijke timmerklus aangeboden krijgt?

Productiemaatschappij: Interstellar Pictures (co-production), TDMP

Nieuws over Zwaar Verliefd! 2