compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jim Bakkum

Jim Bakkum

Jim Bakkum: films, nieuws

 

Biografie van Jim Bakkum

Jim, geboren op 10 augustus 1987, was de verliezend finalist van de tv-talentjacht 'Idols' in 2002/2003.

Na Idols kwam zijn eerste single, 'Tell Her', uit, van het album 'Impressed'. Op 18 juli 2003 werd er een wassen beeld van Jim en zijn Idols-collega Jamai onthuld in Madame Tussauds. In dit jaar gaf hij ook een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

In 2004 verscheen het tweede album, 'Ready', dat het succes van 'Impressed' niet kon navolgen. Net als Idols-collega Jamai trok Jim hierna het theater in. Met de musicalervaring uit zijn jeugd en zijn dansvaardigheden (opgedaan in 'Dancing With The Stars') was hij hiervoor ook erg geschikt.

Jim Bakkum speelde drie maanden lang in de Wonderlijke Efteling Show en speelde een gastrol in Baantjer. Ook zong hij de titelsong in de film "Snowfever". In het seizoen 2006-2007 speelt Jim de hoofdrol van Danny in de musical 'Grease'.

In 2007 neemt Jim de rol van Nick op zich in de nieuwe, Nederlandstalige versie van de hitmusical 'Fame!' van producenten Albert Verlinde en Roel Vente.

Trailer met Jim Bakkum

Jim Bakkum In het nieuws

Cast romkom Huisvrouwen Bestaan Niet bekend

Komedie gebaseerd op 'de Huisvrouwmonologen'

20-4-2017 Rick Engelkes Producties (REP) begint zeer binnenkort aan de opnames van zijn eerste film 'Huisvrouwen Bestaan Niet". Afgelopen week werd de cast van de film aan de pers gepresenteerd.

Johan Nijenhuis maakt nieuwe film bekend

18-4-2016 Johan Nijenhuis heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe film Onze Jongens gaat heten. In de film spelen Jim Bakkum en Martijn Fischer bouwvakkers die besluiten te gaan strippen.

Lieke van Lexmond, Anne-Marie Jung, Toprak Yalçiner, Birgit Schuurman, Barbara Sloesen, Melissa Drost, Carly Wijs, © 2015 ArjoFrank Fotografie

Castpresentatie Rokjesdag in foto's

16-5-2015 Afgelopen vrijdag werd in Amsterdam de cast van de nieuwe film van Johan Nijenhuis gepresenteerd. Onze fotograaf was aanwezig en zette iedereen op de foto.

Johan Nijenhuis (c) BiosAgenda.nl

Op Ibiza weet je niet hoe oud je bent

Johan Nijenhuis presenteert ensemble cast op Ibiza

29-1-2013 Voor de film Verliefd op Ibiza werd de gehele Nederlandse pers overgevlogen naar Ibiza. Daar presenteerde Johan Nijenhuis de cast van zijn nieuwe film.

Laatste filmnieuws

Jim Bakkum Feiten

Jim Bakkum in Onze Jongens in Miami
acteur, stemacteur
Geboren 10-8-1987
In het seizoen 2006-2007 speelt Jim de hoofdrol van Danny in de musical 'Grease'. Hierna volgt een hoofdrol in 'Fame!'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+