compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Jim Bakkum

Jim Bakkum

Jim Bakkum: films, nieuws

 

Biografie van Jim Bakkum

Jim, geboren op 10 augustus 1987, was de verliezend finalist van de tv-talentjacht 'Idols' in 2002/2003.

Na Idols kwam zijn eerste single, 'Tell Her', uit, van het album 'Impressed'. Op 18 juli 2003 werd er een wassen beeld van Jim en zijn Idols-collega Jamai onthuld in Madame Tussauds. In dit jaar gaf hij ook een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

In 2004 verscheen het tweede album, 'Ready', dat het succes van 'Impressed' niet kon navolgen. Net als Idols-collega Jamai trok Jim hierna het theater in. Met de musicalervaring uit zijn jeugd en zijn dansvaardigheden (opgedaan in 'Dancing With The Stars') was hij hiervoor ook erg geschikt.

Jim Bakkum speelde drie maanden lang in de Wonderlijke Efteling Show en speelde een gastrol in Baantjer. Ook zong hij de titelsong in de film "Snowfever". In het seizoen 2006-2007 speelt Jim de hoofdrol van Danny in de musical 'Grease'.

In 2007 neemt Jim de rol van Nick op zich in de nieuwe, Nederlandstalige versie van de hitmusical 'Fame!' van producenten Albert Verlinde en Roel Vente.

Trailer met Jim Bakkum

Jim Bakkum In het nieuws

Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

Opnames begonnen en cast uitgebreid

21-7-2020 De opnames van de romantische komedie Just Say Yes van start gegaan. Naast hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau zijn ook Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij te zien in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. 28-01- 2021 in de bioscoop.

John Buijsman en Jouman Fattal toegevoegd aan cast Csanova's (c) 2020 Fotograaf John Buijsman: Beer Buijsman, fotograaf Jouman Fattal: Bart Grietens

Opnames Casanova's hervat met Jouman Fattal

2-7-2020 De cast van de romantische komedie Casanova's is rond met Juvat Westendorp, Jouman Fattal, Roeland Fernhout, John Buijsman en Melissa Drost. De opnames vinden momenteel plaats in Rotterdam en omgeving. Casanova’s zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscoop.

Roze loper Zwaar verliefd

12-10-2018 Afgelopen donderdag (11 oktober 2018) ging de nieuwe Nederlandse romkom 'Zwaar verliefd' — die zich volledig afspeelt in Den Bosch — in Kinepolis Den Bosch in première. BiosAgenda.nl stond bij de voor de gelegenheid uitgerolde roze loper.

Cast romkom Huisvrouwen Bestaan Niet bekend

Komedie gebaseerd op 'de Huisvrouwmonologen'

20-4-2017 Rick Engelkes Producties (REP) begint zeer binnenkort aan de opnames van zijn eerste film 'Huisvrouwen Bestaan Niet". Afgelopen week werd de cast van de film aan de pers gepresenteerd.

Johan Nijenhuis maakt nieuwe film bekend

18-4-2016 Johan Nijenhuis heeft bekend gemaakt dat zijn nieuwe film Onze Jongens gaat heten. In de film spelen Jim Bakkum en Martijn Fischer bouwvakkers die besluiten te gaan strippen.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Jim Bakkum Feiten

Jim Bakkum in Onze Jongens in Miami
acteur, stemacteur
Geboren 10-8-1987
In het seizoen 2006-2007 speelt Jim de hoofdrol van Danny in de musical 'Grease'. Hierna volgt een hoofdrol in 'Fame!'.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

78 films in Utrecht deze week

78 films in Utrecht deze weekVandaag wordt er in Utrecht maar liefst 170 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl