compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Verliefd op Bali

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Verliefd op Bali

Delen op facebook
Verliefd op Bali
Nederlandse première: 1-2-2024
Nederland, 2024, 113 min,

De langverwachte derde film in de zeer populaire Verliefd Op-serie van romkom koning Johan Nijenhuis met een sterrencast met o.a. Anouk Maas, Jim Bakkum, Edwin Jonker en Soy Kroon.

Bekijk bij:

Verliefd op Bali trailer

Trailer van Verliefd op BaliBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Verliefd op Balihttps://i1.ytimg.com/vi/sjc4AaiWSUo/hqdefault.jpg2023-12-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Verliefd op Bali - Bioscopen, Tijden & Tickets

Verliefd op Bali in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Verliefd op Bali zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Drie vrouwen, drie generaties, één eiland een eiland om verliefd (op) te worden! Na het overlijden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om met haar naar Bali te gaan. Ze zijn totaal verschillend en komen ieder met hun eigen motivatie en vragen naar het eiland. Terwijl Jenny haar carrire probeert te redden, wil Dewi vooral op zoek naar haar roots en hoopt Cornelie dat de reis haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Door de zoektocht naar een familielegende ontvouwt zich te midden van de kleurrijke Indonesische cultuur niet alleen een oude liefdesgeschiedenis, maar ontstaan er onverwacht ook nieuwe liefdes.

Productiemaatschappij: Nijenhuis & Co

Nieuws over Verliefd op Bali