compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Liefde zonder grenzen

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Liefde zonder grenzen

Delen op facebook
Liefde zonder grenzen
Nederlandse première: 14-10-2021
Nederland, 2021, 95 min,

In Liefde zonder grenzen heeft vader Ferry een onconventionele gezin grootgebracht en de liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Dan gebeurt er iets ingrijpends en besluiten Eva en Maarten een bucketlist te maken.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Liefde zonder grenzen trailer

Trailer van Liefde zonder grenzenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Liefde zonder grenzenhttps://i1.ytimg.com/vi/pYNi5Yq_GoU/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Appie Boudellah is schrijver en regisseur, bekend van F*ck de liefde (2019), Fashion Chicks (2015) en Just say yes (2021).

Aram van de Rest is acteur en regieassistent, bekend van "Aline" (2014), Joris en Boris en het Geheim van de Tempel (2012) en Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer (2017).

Liefde zonder grenzen - Bioscopen, Tijden & Tickets

Liefde zonder grenzen in de bioscoop

Wil je Liefde zonder grenzen zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

Productiemaatschappij: AM Pictures

Nieuws over Liefde zonder grenzen