compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 17-6 t/m 23-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau: films, nieuws

 

Biografie van Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau in Popoz
Yolanthe Cabau in Popoz
Yolanthe Sneijder Cabau (voorheen Cabau van Kasbergen) is een Nederlands/Spaans actrice en presentatrice. Zo speelde zij onder andere in "Snowfever" en Het geheim van Mega Mindy.

Daarnaast presenteerde onder andere URBNN en Twinzz.

Yolanthe was ook beroemd vanwege haar relatie met Jan Smit. Het paar kon op grote publiciteit rekenen en er werd gesproken over trouwplannen. Op 19 mei 2009 werd bekend dat het paar uit elkaar ging.

Tegenwoordig is ze getrouwd met Nederlands international Wesley Sneijder en gebruikte toen de naam Yolanthe Sneijder Cabau.

Yolanthe Cabau In het nieuws

Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

Opnames begonnen en cast uitgebreid

21-7-2020 De opnames van de romantische komedie Just Say Yes van start gegaan. Naast hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau zijn ook Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij te zien in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. 28-01- 2021 in de bioscoop.

AD: 'Yolanthe nieuwe Bondgirl'

14-7-2011 Volgens het Algemeen Dagblad maakt "Yolanthe Sneijder Cabau" kans om de nieuwe Bondgirl te worden. Hoe de krant aan die wijsheid komt is niet duidelijk.

Laatste filmnieuws

Yolanthe Cabau Feiten

Yolanthe Sneijder Cabau© (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl
acteur, stemacteur
Geboren 19-3-1985
Yolanthe Cabau van Kasbergen is een Nederlands/Spaans actrice en presentatrice. Zo speelde zij onder andere in "Snowfever" en Het geheim van Mega Mindy.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

64 films in Rotterdam deze week

64 films in Rotterdam deze week64 films zijn te zien in Rotterdam deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl