compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Just say yes

Pitch

In Just Say Yes droomt Lotte al haar hele leven van haar ideale bruiloft. Haar droom spat uiteen wanneer haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast.
Delen op facebook
Just say yes
Nederlandse première: 28-1-2021
Nederland, 2021,

bijzonderheden

Producent AM Pictures wilde in het voorjaar van 2020 met de opnames van Just Say Yes beginnen, één en ander moest opnieuw gepland worden in verband met het stilleggen van de meeste filmsets door het corona-virus.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Just Say Yes is de vijfde film van producent AM Pictures die eerder verantwoordelijk was voor de bioscoopsuccessen van onder andere F*ck de liefde en Fashion Chicks.
Appie Boudellah regisseerde eerder F*ck de liefde (2019). Aram van de Rest regisseerde eerder Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer (2017) en Joris en Boris en het Geheim van de Tempel (2012).

Just say yes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Just say yes in de bioscoop

Synopsis distributeur

Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar haar aanstaande blaast de bruiloft onverwachts af. Ze trekt tijdelijk in bij haar egocentrische zus Estelle die plotseling wel gaat trouwen. Estelle neemt de hele bruiloft over, inclusief locatie en de trouwjurk van oma. Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen. En dat loopt volledig uit de hand.

Productiemaatschappij: AM Pictures

Nieuws over Just say yes