compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

***00
Waardering: 3/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer

Wilbert Gieske (Sinterklaas)

Wilbert Gieske (Sinterklaas)

Delen op facebook
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer
Nederlandse première: 11-10-2017
Nederland, 2017, 67 min,

Bloem is dol op het paard van Sinterklaas en van de Sint mag ze er eventjes op rijden. Het paard verliest echter een van zijn gouden hoefijzer in het bos. Zonder zo'n hoefijzer kan Amerigo niet op de daken lopen! Sinterklaas en Bloem moeten samen op zoek naar het hoefijzer.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer trailer en bijzonderheden

Dit is de zesde film in de filmserie De Club van Sinterklaas. In de afgelopen jaren zijn er ook andere Sinterklaas gemaakt.

Trailer van Sinterklaas & Het Gouden HoefijzerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzerhttps://i1.ytimg.com/vi/y7OewIJ4OHM/hqdefault.jpg2017-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur van dienst is Aram van de Rest. Hij is naast regisseur ook actief als acteur. Als assistent-regisseur werkte hij veel samen met Johan Nijenhuis.

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer in de bioscoop

Wil je Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Bloem is dol op het paard van Sinterklaas en van de Sint mag ze er eventjes op rijden. Het paard verliest echter een van zijn gouden hoefijzer in het bos. Zonder zo'n hoefijzer kan Amerigo niet op de daken lopen!



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op. Sinterklaas wil zijn Pieten niet ongerust maken en start samen met Bloem een zoektocht. Zouden ze het hoefijzer op tijd vinden of kan pakjesavond dit jaar niet door gaan…

Productiemaatschappij: All Media Play, Dutch FilmWorks (DFW), Source Investments, TDMP, Van Beers Films