compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Huisvrouwen bestaan niet 2

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Huisvrouwen bestaan niet 2

Jelka van Houten (Marjolein), Eva van de Wijdeven (Gijsje) en Loes Luca (Loes)

Jelka van Houten (Marjolein), Eva van de Wijdeven (Gijsje) en Loes Luca (Loes)

Delen op facebook
Huisvrouwen bestaan niet 2
Nederlandse première: 12-12-2019
Nederland, 2019, 105 min,

Drie vrouwen worstelen vloekend lachend en elkaar de waarheid vertellend. Ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Huisvrouwen bestaan niet 2 trailer en bijzonderheden

De komedie Huisvrouwen bestaan niet 2 heeft tijdens de voorpremière van de film meer bezoekers getrokken dan zijn voorganger. Er werden ruim 28.000 kaartjes verkocht. Bij het origineel in 2017 bleef de teller op 22.000 steken.

Trailer van Huisvrouwen bestaan niet 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Huisvrouwen bestaan niet 2https://i1.ytimg.com/vi/3ZwaktK-oAQ/hqdefault.jpg2019-10-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Aniëlle Webster regisseerde voorheen al vele tv series en een aantal (korte)films zoals Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Wat Is Dan Liefde (2019).

Jelka van Houten (Marjolein), Eva van de Wijdeven (Gijsje) en Loes Luca (Loes) vertolken de rollen van de drie vrouwen die centraal staan in de film. Jelka van Houten speelde voorheen al in Jackie (2012) en De Club van Lelijke Kinderen (2019). Loes Luca heeft al vele grote films op haar naam staan. Zo speelde ze voorheen een rol in Mi vida (2019) Gooische Vrouwen (2011) en natuurlijk de klassieker Ja Zuster, Nee Zuster (2002). Ook Eva van de Wijdeven is niet nieuw in het vak. Ze speelde eerder al een rol in Singel 39 (2019) en Dunya & Desie (2008).

Recensies van Huisvrouwen bestaan niet 2

Huisvrouwen bestaan niet 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Huisvrouwen bestaan niet 2 in de bioscoop

Wil je Huisvrouwen bestaan niet 2 zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2, worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.

Productiemaatschappij: Nuts & Bolts Film Company, REP Film

Cast & Regisseur

Nieuws over Huisvrouwen bestaan niet 2