compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuw op VOD: BLOODSHOT

Nieuw op VOD: BLOODSHOT

Deze dagen kiezen wij voor onze film van de week uit films pas verscheen als video-on-demand (VOD) en het bevalt ons wel. Deze week kiezen we BLOODSHOT met Vin Diesel. De film draaide slechts enkele dagen in de bioscoop, toen deze dicht moesten: nu al als koop-VOD.

Delen op facebook
Vin Diesel en Sam Heughan in BLOODSHOT © 2020 Universal Pictures International

Vin Diesel en Sam Heughan in BLOODSHOT © 2020 Universal Pictures International

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nieuw filmtitels die verschijnen als huur- of koop video-on-deand week 13

Bloodshot (eerst allen te koop)
Een elite-soldaat wordt weer tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die hem het vermogen van supermenselijke kracht en snelle genezing geeft. Hij gaat achter de man aan die zijn vrouw heeft vermoord.

Huisvrouwen bestaan niet 2 (gelijk te huur voor tvod prijs)
In Huisvrouwen Bestaan Niet 2, worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

De Grote Slijmfilm (gelijk te huur voor tvod prijs)
Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) doen mee aan de Internationale Slijmdag. Maar opper-speelgoedbaas van het land Dominicus Duff (Géza Weisz) wil slijm uitbannen.

One Piece: Stampede (gelijk te huur voor tvod prijs)
Piraten van over de hele wereld verzamelen zich op de Pirates Expo om deel te nemen aan de jacht op de verloren schat van Gol D. Roger.

Beanpole (gelijk te huur voor tvod prijs)
1945, Leningrad. WOII. Stad verwoest, haar gebouwen gesloopt en haar burgers fysiek en mentaal kapot. Twee jonge vrouwen zoeken tussen de ruïnes naar betekenis en hoop, maar vooral hoe verder.

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) (gelijk te huur voor tvod prijs)
Iedereen is druk in het vallei de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming zeer zonnige oorden.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.