compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

One Piece: Stampede

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van One Piece: Stampede

One Piece: Stampede filmstill

One Piece: Stampede filmstill

Delen op facebook
One Piece: Stampede
Nederlandse première: 12-3-2020
Japan, 2019, 101 min,

Piraten van over de hele wereld verzamelen zich op de Pirates Expo om deel te nemen aan de jacht op de verloren schat van Gol D. Roger. Een voormalig lid van Roger’s bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece moeten ineens samenwerken in deze ultieme show down,

Bekijk bij:

videolandAmazon Prime Video

One Piece: Stampede trailer en bijzonderheden

De veertiende speelfilm van de One Piece filmserie, gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda. One Piece: Stampede markeert het 20-jarig bestaan van deze anime.

Trailer van One Piece: StampedeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film One Piece: Stampedehttps://i1.ytimg.com/vi/tnlengY2Fyg/hqdefault.jpg2020-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Takashi Otsuka is een bekende anime-verfilmer.

One Piece: Stampede - Bioscopen, Tijden & Tickets

One Piece: Stampede in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je One Piece: Stampede zien? Koop of huur de film hier:


videoland Amazon Prime Video

Piraten van over de hele wereld verzamelen zich op de Pirates Expo om deel te nemen aan de jacht op de verloren schat van Gol D. Roger.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

ONE PIECE: STAMPEDE nu te zien bij jou thuis De bioscopen zijn dicht, maar we hebben goed nieuws voor de anime -en filmliefhebbers onder ons! ONE PIECE: STAMPEDE zie je nu al vanuit thuis. Hier vind je een overzicht waar je deze film veilig en gemakkelijk kunt zien: Per direct bij: Pathé Thuis Link: https://www.pathe-thuis.nl/ Vanaf 28 maart ook te zien bij: Videoland Link: https://www.videoland.com/nl/ KPN Link: https://tv.kpn.com/welkom Rakuten TV Link: https://rakuten.tv/nl En vanaf 2 april bij MovieMAX Link: https://www.moviemaxonline.eu/ Deze lijst is onder voorbehoud van wijzigingen. Houd de website van de individuele platforms in de gaten voor nieuws en updates betreffende nieuwe releases.

Uitzonderlijke situaties zorgen voor uitzonderlijke acties en zo is de recente animefilm ONE PIECE: STAMPEDE van het animelabel van Periscoop Film nu ook beschikbaar voor de thuiskijkers. De film is nu te zien bij Pathé Thuis en iTunes, vanaf 28 maart bij Videoland, KPN, RakutenTV, MovieMAX en vanaf 2 april ook bij Ziggo. De Japanse versie van de film is alleen te zien bij iTunes.
ONE PIECE: STAMPEDE
De veertiende film naar de bekende en populaire Japanse manga. Een geanimeerde actie- en avonturenfilm van Takashi Otsuka over stoutmoedige zeerovers, een waanzinnige race, wraak en sabotage. De crew van de Straw Hats doet mee aan een race om de schat van Gol D. Roger te vinden. Er is één probleem: een voormalig lid van Roger’s bemanning, Festa, is uit op wraak en saboteert de boel door dodelijke vallen uit te zetten. Alle weddenschappen worden stilgelegd en de meest iconische piraten uit de geschiedenis van One Piece gaan samenwerken in deze ultieme show down, zoals je die nog niet eerder zag! One Piece: Stampede zal het 20-jarig bestaan van deze anime herdenken.
Geproduceerd door Toei Animation en gebaseerd op de gelijknamige manga geschreven en geïllustreerd door Eiichiro Oda.

Productiemaatschappij: Toei Animation

Cast & Regisseur

Mike McFarland

Buggy / Helmeppo / Richie
Jonathan Freeman

Foxy (as Jonathan Brooks)

Nieuws over One Piece: Stampede