compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
Film van de week!
MENU

Bloodshot

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Bloodshot

Vin Diesel (Ray Garrison / Bloodshot)

Vin Diesel (Ray Garrison / Bloodshot)

Delen op facebook
Bloodshot
Nederlandse première: 12-3-2020
Verenigde Staten, 2020, 109 min,

In Bloodshot wordt een elite-soldaat wordt weer tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die hem het vermogen van supermenselijke kracht en snelle genezing geeft. Hij gaat achter de man aan die zijn vrouw heeft vermoord en ontdekt dat niet alles te vertrouwen is.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIX

Bloodshot trailer en bijzonderheden

Bloodshot heeft meer dan 7 miljoen strips verkocht. Van Bloodshot nummer 1 ging er maar liefst 1 miljoen exemplaren over de toonbank.

Trailer van BloodshotBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bloodshothttps://i1.ytimg.com/vi/aa_Qrhwn4Ig/hqdefault.jpg2019-11-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Dave Wilson.
Vin Diesel is bekend van xXx (2002), The Pacifier (2005) en Fast & Furious 8 (2017).

Bloodshot - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bloodshot in de bioscoop

Wil je Bloodshot zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX

Een elite-soldaat wordt weer tot leven gebracht door een geavanceerde technologie die hem het vermogen van supermenselijke kracht en snelle genezing geeft. Hij gaat achter de man aan die zijn vrouw heeft vermoord.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. Met nanotechnologie in zijn aderen is hij sterker dan ooit en geneest hij meteen van verwondingen. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen.

Productiemaatschappij: Bona Film Group, Columbia Pictures, Cross Creek Pictures, One Race Films, Original Film, Sony Pictures Entertainment (SPE), The Hideaway Entertainment, Valiant Entertainment

Cast & Regisseur

Nieuws over Bloodshot