compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
Film van de week!
MENU

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL)

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL)

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) filmstill

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) filmstill

Delen op facebook
Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL)
Nederlandse première: 12-2-2020
China, Frankrijk, 2018, 90 min,

Iedereen is druk in het vallei de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming Guadeloupe, Caraïben. De rescue team — een mier, een spin en een lieveheersbeestje — begint aan de terughaalmissie maar komen ze op tijd en intussen moet het verdwaalde lieveheersbeestje zich uit de klauwen te houden van allerlei gevaren zoals bidsprinkhanen.

Bekijk bij:

Cinemember

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) trailer

Trailer van Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL)https://i1.ytimg.com/vi/QDHG5zAh0K8/hqdefault.jpg2020-02-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd vooraf gegaan door "Miniscule" (2014).

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) in de bioscoop

Wil je Minuscule 2, het tropisch avontuur (NL) zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Iedereen is druk in het vallei de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming zeer zonnige oorden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Productiemaatschappij: B Media 2013 (in association with), B Media 2014 (in association with), Canal+ (participation), Centre National de la Cinématographie (CNC) (suppo, Cineorama (executive producer), Département des Alpes-Maritimes (in partnership wi, EDI, Flair Production (associate production), France 3 Cinéma (co-production), France Télévisions (participation), Futurikon, Geo (associate production), IfilmEntertainment (co-production), Le Pacte (participation), OCS, Praesens-Film (participation), Région Guadeloupe (support), Région Ile-de-France (support), Région Provence-Alpes-Côte d'Azur (support), SOF, Supamonks Studio (participation), World in Progress Films (associate production)

Nieuws over Minuscule 2, het tropisch avon..