compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Mi vida

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Mi vida

Loes Luca (Lou Welter)

Loes Luca (Lou Welter)

Delen op facebook
Mi vida
Nederlandse première: 21-11-2019
Nederland, 2019, 88 min,

Lou, een gepensioneerde kapster, gaat tegen de zin van haar kinderen op taalcursus in Spanje. Daar verandert haar leven drastisch.

Bekijk bij:

CinemembervideolandNETFLIXDisney+

Mi vida trailer

Trailer van Mi vidaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mi vidahttps://i1.ytimg.com/vi/n0LogqCNeqk/hqdefault.jpg2019-06-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Mi vida - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mi vida in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mi vida zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland NETFLIX Disney+

Gepensioneerde kapster Lou (Loes Luca) gaat tegen de zin van haar kinderen op taalcursus in Spanje. Daar verandert haar leven drastisch. Ook met Elvira Mnguez.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cdiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lous lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lous kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen?

Productiemaatschappij: Dadalan La Pelcula AIE, Phanta Film, Willy Waltz International (executive producer)

Cast & Regisseur

Nieuws over Mi vida