compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 2-4 t/m 8-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Mi Vida bekroond met Gouden Film

Mi Vida bekroond met Gouden Film

Dankzij een oproep via hun sociale media van de makers en hoofdrolspeelster Loes Luca is het gelukt om meer dan 100.000 bioscoopbezoekers naar de feelgooddfilm Mi vida te trekken. Luca werd vrijdag feestelijk verrast met de Gouden Film-award in Rotterdam.

Loes Luca met de Gouden Film-award © 2020 Salih Kilic

Loes Luca met de Gouden Film-award © 2020 Salih Kilic

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Mi Vida is de vijfde film in 2020 die de Gouden Film Award ontvangt.

Regisseur Norbert ter Hall: “We zijn ontzettend blij en trots dat het publiek onze film over echte mensen met echte problemen met zoveel liefde heeft omarmd. We hebben deze film opgedragen aan onze moeders en daar zijn nu 100.000 moeders bij gekomen.”

Kapster Lou (63) koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar de kinderen en kleinkinderen dan? Een cursus Spaans dan maar, in Cádiz. In de gastvrije stad aan zee kan ze haar zorgende rol loslaten en over haar toekomst nadenken. Als Lou’s lerares Andrea haar aanmoedigt om haar dromen serieus te nemen en een kapsalon in Spanje te beginnen, komen Lou’s kinderen in opstand. Op haar leeftijd kan ze toch niet zomaar aan iets nieuws beginnen? Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, drieënzestigjarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.