compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Huisvrouwen bestaan niet

Huisvrouwen bestaan niet

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruik

filmhuis, komedie

Pitch van Huisvrouwen bestaan niet
Jim Bakkum (Dominique) en Eva van de Wijdeven (Gijsje)
Jim Bakkum (Dominique) en Eva van de Wijdeven (Gijsje)
Delen op facebook
Huisvrouwen bestaan niet
Nederlandse première: 21-12-2017
Nederland, 2017, 103 min,
Moeder Loes dreigt haar huis kwijt te raken. Haar dochters moeten bijspringen, maar hebben hun eigen problemen. Marjolein wil een 'simpel leven' als schoolpleinmoeder en carrièrevrouw Gijsje wil zwanger raken.
trailer en bijzonderheden over Huisvrouwen bestaan niet
Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling 'De Huisvrouwmonologen', die qua naam weer een verwijzing was naar de Amerikaanse theatervoorstelling 'The Vagina Monologues'.
Aanloop van Huisvrouwen bestaan niet
Dit is de eerste filmproductie van Rick Engelkes, die eerder succesvol was als acteur en als theaterproducent.
BioscoopAgenda van Huisvrouwen bestaan niet

Huisvrouwen bestaan niet in de bioscoop

Wil je Huisvrouwen bestaan niet zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee zussen zetten alles op alles om hun moeder uit de geldproblemen te helpen, zodat ze niet uit het monumentale familiehuis wordt gezet.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.