compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Huisvrouwen bestaan niet

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Huisvrouwen bestaan niet

Jim Bakkum (Dominique) en Eva van de Wijdeven (Gijsje)

Jim Bakkum (Dominique) en Eva van de Wijdeven (Gijsje)

Delen op facebook
Huisvrouwen bestaan niet
Nederlandse première: 21-12-2017
Nederland, 2017, 103 min,

Moeder Loes dreigt haar huis kwijt te raken. Haar dochters moeten bijspringen, maar hebben hun eigen problemen. Marjolein wil een 'simpel leven' als schoolpleinmoeder en carrièrevrouw Gijsje wil zwanger raken.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Huisvrouwen bestaan niet trailer en bijzonderheden

Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling 'De Huisvrouwmonologen', die qua naam weer een verwijzing was naar de Amerikaanse theatervoorstelling 'The Vagina Monologues'.

Trailer van Huisvrouwen bestaan nietBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Huisvrouwen bestaan niethttps://i1.ytimg.com/vi/NHq2RYHoJnI/hqdefault.jpg2017-10-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste filmproductie van Rick Engelkes, die eerder succesvol was als acteur en als theaterproducent.

Huisvrouwen bestaan niet - Bioscopen, Tijden & Tickets

Huisvrouwen bestaan niet in de bioscoop

Wil je Huisvrouwen bestaan niet zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Twee zussen zetten alles op alles om hun moeder uit de geldproblemen te helpen, zodat ze niet uit het monumentale familiehuis wordt gezet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

Productiemaatschappij: CTM Films, Independent Films, REP Film

Nieuws over Huisvrouwen bestaan niet