compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Robert de Hoog

Robert de Hoog

Robert de Hoog: films, nieuws

 

Biografie van Robert de Hoog

Robert de Hoog in Huisvrouwen bestaan niet 2
Robert de Hoog in Huisvrouwen bestaan niet 2
Robert de Hoog is een Nederlandse acteur die doorbrak met zijn rol in de film Skin (2008). Deze telefilm van Hanro Smitsman leverde hem niet alleen een Gouden Kalf op maar ook een International Emmy Award.

Skin was niet de laatste samenwerking met Hanro Smitsman: in 2010 speelde de Hoog namelijk ook in Schemer, een film gebaseerd op de moord op Maja Braderic.

Sindsdien heeft Robert de Hoog niet bepaald stilgezeten. Zo speelt hij een kleine rol in War Horse, een film van niemand minder dan Steven Spielberg. Ook gaat hij in Nova zembla spelen, de nieuwe film van Reinout Oerlemans.

Trivia over Robert de Hoog

Robert is de allereerste Nederlandse acteur die een rol heeft weten te bemachtigen in een film van Steven Spielberg.

Robert de Hoog In het nieuws

Hannah Hoekstra, Copyright 2013 ArjoFrank

Cast van De Helleveeg bekend gemaakt

16-3-2015 Vandaag is de volledige cast van De Helleveeg bekend gemaakt, een film naar het boek van A.F.Th. van der Heijden. Eerder hoorden we al de namen Hannah Hoekstra en Benja Bruijning. Nu is Hadewych Minis ook aan de cast toegevoegd.

Robert de Hoog, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Premiere Homies in foto's

21-1-2015 Afgelopen maandag ging de film Homies in premiere. Onze fotograaf was natuurlijk van de partij en maakte heel, heel veel foto's!

(c) Just Film

Een koffer van 22 kilo coke

Op de set van Homies

7-1-2015 Binnenkort komt de film Homies uit, een komedie met hoofdrollen voor Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács. De vier spelen een groep vrienden die in het bezit komen van een koffer met 22 kilo cocaine. Wij spraken op de set van deze film met de acteurs.

Cast van Homies bekend gemaakt

21-8-2014 Robert de Hoog, Charlie Dagelet, Manuel Broekman en Gijs Naber zullen de hoofdrollen gaan vertolken in de film Homies. Deze film is het film van regisseur Jon Karthaus.

Still uit Love Eternal (c) Just Film

Love Internal: 'een lief en intiem verhaal'

23-4-2014 24 april gaat de film Love Eternal in première: de eerste internationale hoofdrol van Robert de Hoog. Wij spraken in september exclusief met Robert de Hoog over deze bijzondere film.

<  1234  >
Laatste filmnieuws

Robert de Hoog Feiten

© (c) Arjo Frank/biosAgenda.nl
acteur
Geboren 18-11-1988
Robert de Hoog is een Nederlandse acteur die doorbrak met zijn rol in de film Skin (2008). Deze telefilm van Hanro Smitsman leverde hem niet alleen een Gouden Kalf op maar ook een International Emmy Award.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

84 films in Den Haag deze week

84 films in Den Haag deze weekDe laatste filmvertoning in Den Haag is vanavond om 22:15 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl