compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Bella Donna's

Bella Donna's

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarSeksGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Pitch van Bella Donna's
Carolien Spoor (Jasmijn), Eva Laurenssen (Sasha) en Kiki van Deursen (Amy)
Carolien Spoor (Jasmijn), Eva Laurenssen (Sasha) en Kiki van Deursen (Amy)
Delen op facebook
Bella Donna's
Nederlandse première: 14-9-2017
Nederland, 2017, 90 min,
Als hun vriendin Bella overlijdt, besluiten drie vriendinnen om haar bucketlist te voltooien. Uit een vliegtuig springen is nog wel te doen, maar de ware liefde vinden blijkt het meest complexe op de lijst.
trailer en bijzonderheden over Bella Donna's
Deze film wordt geregisseerd door Jon Karthaus. Hij regisseert hier zijn vrouw Carolien Spoor
Aanloop van Bella Donna's
Jon Karthausj maakte eerder de film Homies en hij werkt hier samen met enkele acteurs die ook in die film zaten zoals Carolien Spoor en Robert de Hoog.
BioscoopAgenda van Bella Donna's

Bella Donna's in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Bella Donna's zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als hun vriendin Bella overlijdt, besluiten drie vriendinnen om haar bucketlist te voltooien. De ware liefde vinden blijkt het meest complexe op de lijst. Van de maker van Homies.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde… Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.