compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Robert de Hoog in internationale speelfilm

Robert de Hoog in internationale speelfilm

26-8-2011 Acteur Robert de Hoog speelt de hoofdrol in de internationale, Engelstalige speelfilm Love Eternal. De opnames zijn reeds gestart in Ierland en Luxemburg.

Delen op facebook

De regie van de film is in handen van de Ierse regisseur Brendan Muldowney ("Savage") die ook het scenario schreef. De Schotse actrice Pollyanna McIntosh (The Women) speelt de vrouwelijke hoofdrol in dit verhaal over onconventionele liefde en dood.

De 22-jarige Robert de Hoog (Skin, Schemer) is binnenkort ook te zien in een aantal scènes in War Horse, een nieuw oorlogsepos van regisseur Steven Spielberg. Binnenkort is De Hoog te zien in de film "Me & Mr. Jones", losjes gebaseerd op het verhaal over de verdwijning van Natalee Holloway.

Love Eternal is gebaseerd op het boek ‘Loving The Dead’ van de Japanse auteur Kei Oishi (The Grudge). Het is het verhaal van de 26 jarige Ian Harding (De Hoog). Een onrustige jonge man die, na de plotselinge dood van zijn moeder, tien jaar lang zijn huis niet verlaat. En dan moet hij weer kennismaken met de 'vreemde' buitenwereld. Totdat hij gedwongen wordt een wereld te ontdekken waarvan hij het bestaan vergeten was.

Love Eternal wordt volgend jaar in de bioscopen verwacht en wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Irish Film Board, het Nederlands Filmfonds en Filmfund Luxembourg.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.