compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Instinct

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Instinct

Marwan Kenzari (Idris) en Carice van Houten (Nicoline)

Marwan Kenzari (Idris) en Carice van Houten (Nicoline)

Delen op facebook
Instinct
Nederlandse première: 3-10-2019
Nederland, 2019, 98 min,

Een psychologische kat-en-muis-spel tussen een jonge ervaren psychologe Nicoline die probeert te voorkomen dat de sociopathische TBS-er Idris — die iedereen om de tuin weet te leiden — vrij komt, terwijl zij meer en meer in zijn greep komt.

Bekijk bij:

CinemembermeJanevideoland

Instinct trailer en bijzonderheden

De film werd geselecteerd als openingsfilm van de Nederlandse Filmdagen 2019 in Utrecht, ook bekend het Nederlands Film Festival en geselecteerd voor het Locarno Film Festival.

Trailer van InstinctBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Instincthttps://i1.ytimg.com/vi/tL7HbeANwt8/hqdefault.jpg2019-07-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regiedebuut Halina Reijn. Zowel Carice van Houten (die psychologe Nicoline speelt) en Marwan Kenzari (die gedetineerde Idris speelt) zijn ook internationaal actief. Van Houten is vooral bekend van de tv-serie 'Game of Thrones' en bekend van onder meer Valkyrie (2008) en Brimstone (2016). Kenzari kreeg in Nederland bekendheid met de film "Wolf" (2013), internationaal is hij bekend van Aladdin (2019) en What Happened To Monday (2017).

Instinct - Bioscopen, Tijden & Tickets

Instinct in de bioscoop

Wil je Instinct zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember videoland

Psychologische kat-en-muis-spel tussen een psychologe (Carice van Houten) die probeert te voorkomen dat een sociopathische TBS-er (Marwan Kenzari), die iedereen om de tuin weet te leiden, vrij komt.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ervaren psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek. Daar ontmoet ze Idris, een zedendelinquent die een aantal ernstige misdrijven op zijn naam heeft staan. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is zeer enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar nieuwkomer Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen, maar transformeert langzaam maar zeker in de manipulatieve man die ze vanaf het begin al in hem zag. Er ontstaat een machtsspel tussen hen, waar Nicoline ondanks haar kennis en ervaring volledig in verstrikt raakt.

Productiemaatschappij: Topkapi Films

Nieuws over Instinct