compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Instinct opent NFF 2019
Fotoreportage

Instinct opent NFF 2019

Het regiedebuut van Halina Reijn — met Carice van Houten en Marwan Kenzari in de hoofdrollen — INSTINCT opende vrijdagavond het Nederlands Filmfestival 2019. Veel van de castleden waren er en uiteraard ook onze onze fotograaf.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Op de rode loper signaleerden we verschillende castleden zoals Carice van Houten (die psychologe Nicoline speelt), Marwan Kenzari (die gedetineerde Idris speelt), Marie-Mae van Zuilen, Pieter Embrechts, Ariane Schluter, Betty Schuurman, Abdelkarim El Baz, Robert de Hoog, Juda Goslinga en Achraf Koutet. Van de productie waren er scenarist Esther Gerritsen, producent Arnold Heslenfeld en uiteraard debuteren filmregisseur Halina Reijn.

Met de start van het Nederlands Film Festival staat Utrecht de komende negen dagen in het teken van bijzondere films, televisiedrama, documentaires en interactieve producties van eigen bodem.

Op vrijdag 4 oktober vindt het Grolsch Gouden Kalveren Gala plaats. Het NFF omvat dit jaar 284 films waarvan er 85 tijdens het festival in première gaan. Het thema van de 39e festivaleditie is Homo Ludens – oftewel ‘de spelende mens’.

Instinct is een psychologische kat-en-muis-spel tussen een jonge psychologe die probeert te voorkomen dat een sociopathische TBS-er, die iedereen om de tuin weet te leiden, vrij komt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.