compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 9-4 t/m 15-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première Kapsalon Romy (NFF)
Fotoreportage

Première Kapsalon Romy (NFF)

De derde première die we deze week brengen is Kapsalon Romy, een film van regisseur Mischa Kamp, naar een scenario van Tamara Bos, met Beppie Melissen en Vita Heijmen. Onze fotograaf heeft weer prachtige plaatjes geschoten.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Kapsalon Romy is een kleine film over een dementerende oma en een kleinkind dat zich ontpopt tot mantelzorger. Oma Stine wordt gespeeld door Beppie Melissen, hard werkende dochter en moeder Margot wordt gespeeld door Noortje Herlaar en de kleindochter, die alles draaiende weet te houden, wordt gespeeld door Vita Heijmen.

Regisseur Mischa Kamp kent het metier inmiddels als een ware meester na successen als Het Paard van Sinterklaas (2005) en Waar is het paard van Sinterklaas? (2007).

Tamara Bos is scenarioschrijver en producer — bekend van onder meer Het Paard van Sinterklaas (2005), Otje (1998) en Verborgen Gebreken (2004).

Op de rode loper herkende onze fotograaf ook de bekende producent Burny Bos — De Griezelbus (2005), Minoes (2001), Abeltje (1998) en de kinderklassieker Het Zakmes (1991) — en vader van Tamara Bos en George Tobal die in de film George speelt, is vooral bekend van zijn tv-werk en maakt met deze film zijn debuut in de speelfilmwereld.

Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.