compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Kapsalon Romy

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Kapsalon Romy

Vita Heijmen (Romy), Beppie Melissen (oma Stine Rasmussen) en Noortje Herlaar (Margot)

Vita Heijmen (Romy), Beppie Melissen (oma Stine Rasmussen) en Noortje Herlaar (Margot)

Delen op facebook
Kapsalon Romy
Nederlandse première: 2-10-2019
Duitsland, Nederland, 2019, 92 min,

Het kleinkind van een dementerende oma ontpopt zich tot mantelzorger en neemt steeds meer taken over haar oma. Ze leert veel over het verleden van haar oma en ontdekt dat oma een ook een 'bucket list' heeft.

Bekijk bij:

CinemembermeJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Kapsalon Romy trailer en bijzonderheden

Vita Heijmen werd per toeval ontdekt door Mischa Kamp tijdens de casting van Sing Song (2017) omdat ze met een vriendin was meegekomen, toen werd ze uitgenodigd — zonder enige acteerervaring — om deel te nemen aan de casting voor de rol van Romy.

Trailer van Kapsalon RomyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kapsalon Romyhttps://i1.ytimg.com/vi/T_7BWeuaMWk/hqdefault.jpg2019-06-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Beppie Melissen die de dementerende oma speelt, is bekend van Gooische Vrouwen (2011), Tonio (2016) en Oude Liefde (2017).
Noortje Herlaar die de hardwerkende moeder speelt, is bekend van De Zevende Hemel (2016), Knielen op een bed violen (2016) en The Hitman's Bodyguard (2017).

Kapsalon Romy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kapsalon Romy in de bioscoop

Wil je Kapsalon Romy zien? Koop of huur de film hier:


meJane Cinemember videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Het kleinkind van een dementerende oma ontpopt tot mantelzorger en neemt steeds meer taken over haar oma.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Met frisse tegenzin past oma Stine (Beppie Melissen) op haar kleindochter Romy (Vita Heijmen), omdat haar pas gescheiden dochter Margot (Noortje Herlaar) moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende Alzheimer. Romy vindt het niet leuk dat ze elke dag naar de kapsalon moet, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. Dan realiseert Romy zich dat oma niet alleen op haar past maar zij ook op oma. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen: ze is liever dan anders, makkelijker, en ze vertelt over haar jeugd in Denemarken. Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt Romy haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan. Van de makers van Minoes en Het Paard van Sinterklaas verschijnt dit najaar Kapsalon Romy in de Nederlandse bioscopen.

Productiemaatschappij: BosBros, Leitwolf Filmproduktion

Cast & Regisseur

Beppie Melissen

oma Stine Rasmussen
Micha Hulshof

Hotelmedewerker
Mischa Kamp

Regisseur

Nieuws over Kapsalon Romy