compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Casanova's

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Casanova's

Delen op facebook
Casanova's
Nederlandse première: 8-10-2020
Nederland, 2020, 90 min,

In Casanova's gaat de timide journalist Bas 'undercover' met de bedoeling om aan te tonen dat datingcoach Don Marco zich met malafide praktijken in laat. Bas raakt steeds meer gebiologeerd door de charmante assisten van Don Marco: Roos.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Casanova's trailer en bijzonderheden

De film is vlot opgenomen tijdens de eerste twee corona-golven van 2020.

Trailer van Casanova'sBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Casanova'shttps://i1.ytimg.com/vi/4LBtpDCWzok/hqdefault.jpg2020-08-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jamel Aattache maakte eerder Whitestar (2019), Fighting Fish (2004), The Good, the Bad and the Innocent (2001) en de zeer succesvolle Zwaar Verliefd! (2018), in die laatste film speelde Jim Bakkum ook de hoofdrol.
Jim Bakkum bouwt inmiddels aan een stevige carriere als rom-kom-hunk met filmtitels als Onze Jongens in Miami (2020), Huisvrouwen bestaan niet (2017) en Rokjesdag (2016), in die laatste film speelde ook Lieke van Lexmond ook mee.
Lieke van Lexmond speelde eerder in grote Nederlandse succesfilms als Michiel de Ruyter (2015), Toscaanse bruiloft (2014) en Achtste-Groepers Huilen niet (2012).

Casanova's - Bioscopen, Tijden & Tickets

Casanova's in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Casanova's zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

De timide journalist Bas (Jim Bakkum) gaat 'undercover' om achter het geheim te komen van datingcoach Don Marco, maar raakt in de ban van zijn charmante assistent Roos.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren.

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Productiemaatschappij: 2CFilm

Nieuws over Casanova's